10x herfst vragen tag

Door Beautyasmylife en Romy ben ik genomineerd voor de ‘herfst tag’. Deze tag bestaat uit 10 vragen die betrekking hebben tot de herfst. Het leek me erg leuk om deze vragen over te nemen en bij deze tag ik jullie allemaal!

Wat vind jij het leukst aan de herfst?

De rood met gele bladeren aan de bomen, de gezellige sfeer in huis, door de regen naar huis fietsen en thuis komen in een warm huis met de haard aan, eigenlijk vind ik alles leuk!

Wat is je favoriete thee smaak in de herfst?

Chai thee vind ik heerlijk, maar rooibos-honing ook.. Eigenlijk kan ik helemaal niet kiezen, haha.

Wat is je favoriete serie in de herfst?

Nu ik de Netflix serie ‘Orange is the new black’ af heb gekeken, ben ik begonnen aan de serie ‘New girl’. Heel grappig en echt een aanrader!

Wat is je favoriete muziek in de herfst?

Om eerlijk te zijn luister ik bijna geen muziek. Maar als ik muziek luister, luister ik gewoon de top 40.

Wat is je favoriete kledingstuk in de herfst?

Een lekkere warme sweater, heerlijk!

Wat is je favoriete decoratie in de herfst?

Ik hou enorm van decoratie en al helemaal als het gaat om herfst decoratie. Van houten plateau’s tot een mooi plaid op mijn bed, maar ook sfeervolle kussens vind ik super!

Wat is je favoriete parfum in de herfst?

Mijn favoriete parfum is niet bepaald een herfst parfum. Bij herfst geuren denk ik gelijk aan warme geuren, terwijl mijn favoriete herfst geur juist weer licht en fris, maar ook heerlijk zoet, bloemig, sprankelend en fruitig is. Ik heb het nu over Marc Jacobs ‘Daisy Eau So Fresh’. Het was al mijn favoriete geur in de zomer, maar ik blijf hem zeker in de herfst elke dag dragen.

Wat is je favoriete lipstick in de herfst?

Ik draag niet vaak lipstick, maar mijn favoriete herfst kleur is toch wel Mac ‘Captive’. Een hele mooie oudroze kleur met toch een vrij zichtbaar donkerpaars tintje erin.

Wat is je favoriete oogpallet in de herfst?

Dat is een moeilijke vraag zeg! Ik denk toch wel een van mijn Sleek palettes, ‘storm’ pak ik er gauw bij in tijdens de herfst. Veel donkere en warmere kleuren, erg mooi!

Wat zijn je favoriete schoenen in de herfst?

Ik draag bijna altijd mijn zwarte Nike Roshe One’s. Ook deze herfst dus. Al wissel ik ze wel vaak af met mijn grijze Roshe One’s en mijn blauwe instappers.

Liefs, Soof

♥ Wat vind jij het leukst aan de herfst?

9 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] oktober vorig jaar vulde ik voor het laatst een tag in. Veel te lang geleden natuurlijk! Het leek mij daarom erg leuk om vandaag de ‘would you […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *