,

2 nieuwe gadgets voor mijn telefoon!

Ik vind gadgets voor mijn telefoon ontzettend leuk en interessant. Daarnaast vind ik marmeren hoesjes ontzettend mooi dus toen ik deze tegen kwam op Hoesjes-outlet.nl was ik meteen enthousiast. Daarbij zag ik dat ze ook een ander heel gaaf item verkopen, waar ik in dit artikel meer over vertel.

Softcase Marmer iPhone 5 / 5s / SE Wit

Stevige flexibele beschermhoes om je iPhone 5 / 5s of SE optimaal te beschermen tegen beschadigingen bij dagelijks gebruik. Gemaakt van TPU-materiaal, dat bekend staat om z’n stoot- en krasbestendige kwaliteiten. De hoes is voorzien van een stijlvolle marmerlook, je steekt je iPhone met dit hoesje in een stijlvolle jas! Enjoy!

Marmer is iets wat heel erg ‘in’ is en wat je veel tegen komt bij bloggers. Ik zelf vind deze print ook erg leuk. Wat ik zo prettig vind aan dit hoesje is dat hij is gemaakt van TPU-materiaal, wat ervoor moet zorgen dat hij tegen stoten kan en geen krasjes krijgt. Dat vind ik wel een heel erg belangrijke kwaliteit voor een hoesje.

Daarnaast beschermt hij mijn telefoon en de randjes erg goed omdat het hoesje nog een beetje uitsteekt. Zodra ik hem zou laten vallen raakt hij niet beschadigd. Ook vind ik het belangrijk dat mijn oplader er goed in past, zodat ik niet steeds het hoesje om en af moet doen. Bij dit hoesje heb ik dat probleem niet en kan ik het hoesje laten zitten als ik mijn telefoon wil opladen.

Desktop Dock Charger iPhone Wit

Handige witte oplaaddock geschikt voor verschillende iPhone toestellen, onder meer de iPhone 5 / 5s / SE en de iPhone 6 / 6s en iPhone 6s Plus. Handig om tijdens je werk op je bureau te hebben. Terwijl de iPhone oplaadt kun je de notificaties nog gewoon lezen. Ook handig om het op je nachtkastje te gebruiken als wekker en oplaadpunt tegelijk.

Deze oplaaddock zag ik al vaker voorbij komen en hij leek mij ontzettend handig. Je zet je telefoon erop zodat hij oplaadt, maar je kunt wel nog je notificaties bekijken. Ik vind deze gadget echt ontzettend fijn.

Eerst begreep ik nog niet helemaal hoe het werkte, maar uiteindelijk blijkt het heel logisch. Je steekt de oplader in deze oplaaddock en vervolgens zet je je telefoon erop. Op die manier blijft hij opladen terwijl hij staat. Ik vind het een heel goed idee en het werkt goed.

Ik ben erg enthousiast over beide producten. Het hoesje vind ik ontzettend mooi en is kwalitatief ook erg goed. De oplaaddock vind ik een geweldige uitvinding en blijft, zeker weten, nog lang op mijn bureau staan. Daarbij vind ik de prijzen ook heel schappelijk. Voor het hoesje betaal je normaal 14,99- maar hij is nu in de aanbieding voor 10,99-. De Desktop Dock Charger kost normaal 22,99- en nu nog maar 14,99-! Ben je zelf ook nog op zoek naar een iPhone 5/SE hoesje of een oplader? Dan raad ik het zeker aan om eens een kijkje te nemen op Hoesjes-outlet.nl.

♥ Wat vinden jullie van deze gadgets?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

16 antwoorden
  1. Meike
    Meike zegt:

    Wauw wat een geweldig hoesje! Ik zie hem overal voorbij komen en ik wil hem eigenlijk ook heel erg graag. Ik ga hem binnenkort zeker bestellen!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *