, ,

4x mijn favoriete blogs

Naast het feit dat ik het leuk vind om te bloggen, vind ik het ook leuk om andermans blog te lezen. Mijn voorkeur gaat toch echt nog steeds naar beauty-blogs. Al vind ik het wel leuk om soms wat lifestyle blogs te lezen. In dit artikel vertel ik je over mijn 4 favoriete blogs.

 1. ByAranka

Ik kijk al haar video’s maar ook Aranka’s artikelen zijn écht goed. Duidelijke en eerlijke artikelen met prachtige foto’s. Ik lees elk artikel en ze helpt me goed met het kopen of laten liggen van producten, zeker een aanrader om te kijken op haar site. Ze schrijft niet alleen over beauty, maar ook over lifestyle, food en travel. Erg leuk en voor iedereen is er wel iets om te lezen! 🙂

2. Vera Camilla

Ik hoef jullie niet te vertellen wie dit is en ik weet zeker dat jullie haar allemaal kennen. Wat ik zo fijn vind aan haar artikelen, is dat ze niet bijzonder zijn, maar juist heel duidelijk en binnen een paar zinnen heeft Vera haar punt gemaakt. Ook de foto’s waarbij ze producten test zijn altijd heel duidelijk, vooral haar lipstick swatches zijn top!

3. Aboutloes

 Joandi Loes heb ik leren kennen via Instagram. Ik zag haar prachtige feed en toen ben ik maar eens gaan kijken op haar blog. Ik ben echt een grote fan van haar lifestyle blog en ik probeer dan ook echt elk artikel te lezen.

4. Blogchick

Anouk schrijft regelmatig artikelen over bloggen en ondernemen. Ik vind het oprecht een ontzettend interessant blog en lees dan ook elke ochtend een nieuw artikel. Ze helpt me echt heel erg met een boel dingen. Ze leerde me wat SEO is en dat probeer ik meer te gebruiken, ik maak gebruik van haar blogplanner en ik kijk haar op youtube, echt een aanrader dit blog!

Welk blog lezen jullie graag?

Liefs, Sofie

 

8 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *