, , ,

Dit zijn écht mijn favoriete geuren!

Ik draag iedere dag parfum en ik wissel graag af. Na een lange tijd verschillende geuren te hebben getest, heb ik mijn lijstje met mijn favoriete geuren kunnen samenstellen. Ik vertel jullie er graag meer over.

Marc Jacobs ‘Daisy’ eau so fresh

mijn favoriete geuren

Ik kocht deze parfum omdat ik hem zo lekker vond bij een vriendin van mijn zus. Hij is een beetje zoet en hij blijft lang zitten. De verpakking vind ik ook ontzettend leuk. De bloemetjes vind ik mooi en de gouden details maken het erg chique. De bloemetjes, in welke vorm en kleur dan ook, zijn een duidelijk kenmerk van deze parfumlijn. Inmiddels moet ik deze geur delen met mijn zus en moeder omdat zij beiden ook enorm dol zijn op deze parfum.

♥ Top: robijnrode grapefruit, framboos, groene bladeren
♥ Hart: viooltjes, wilde roos, jasmijn bloemblaadjes
♥ Basis: muskus, pruim, cederhout

Mexx ‘Fresh women’

mijn favoriete geuren

Mexx Fresh women vind ik een lekkere, frisse geur. Dit flesje vind ik niet zo heel speciaal, maar wel typisch Mexx. Gewoon eenvoudig en precies goed waarvoor het gemaakt is.  Ik vind hem erg lekker en niet eens zo duur! Volgens mij is deze zelfs te koop bij de Action.

♥ Top: Groene mandarijn
♥ Hart: Waterlelie
♥ Basis: Cederhout

Tommy Hilfiger ‘Peach Blossom’

mijn favoriete geuren

De geur is behoorlijk zoet, maar ontzettend lekker. De verpakking vind ik erg mooi, eenvoudig en chique. Voor 30 ml heb ik 30,- euro betaald. Niet heel goedkoop vind ik, maar hij hoort wel in mijn lijstje met mijn favoriete geuren thuis.

♥ Top: Perzik, bergamot
♥ Hart: Mimosa, iris
♥ Basis: kokos, tonka boon, musk

Chloé ‘love’

mijn favoriete geuren

Deze parfum kreeg ik vorig jaar voor mijn verjaardag. Iemand die ik kende had deze ook en ik vond hem zó lekker dat ik hem ook wilde hebben. De verpakking vind ik erg mooi en chique en de rosegold kleur past erg goed bij de geur. Deze parfum is wel een stuk prijziger.

♥ Top: Afrikaanse oranjebloem, roze peper
♥ Hart: Iris, hyacint, heliotroop (vanillebloem), sering, blauwe regen
♥ Basis: Muskus, rijst en poederachtige noten

Larome Paris ’48F, 53F & 24F’

mijn favoriete geuren

Eerder schreef ik op mijn blog een review over de parfums van Larome Paris en D-shop, en sinds ik deze geuren heb geprobeerd ben ik er dól op. Ik draag ze echt iedere week en deze zijn toch wel echt mijn grootste favorieten. De redenen daarvoor zijn dat ze lang blijven hangen, je hoeft daarom ook niet meer bij te spuiten aan het einde van de middag, en de geuren zijn gewoon écht heerlijk! Wat ook een pluspunt is, is de prijs. Voor een 50ml flesje betaal je 22,50- en voor een 100ml flesje maar 27,50-!

Wat is jouw favoriete parfum? en wat vind jij van mijn favoriete geuren?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

29 antwoorden
 1. esther perfors
  esther perfors zegt:

  Oh wat een mooie flesjes, heb zelf hele andere geuren maar dit klinkt ook goed. Lees wel bij iemand dat ze niet dierproefvrij zijn, dan haak ik wel af…Geen dierenleed omdat ik lekker wil ruiken. Vind dat een minpunt 😉

  Beantwoorden
 2. Natalie
  Natalie zegt:

  Wat een mooie lijst! Ik heb het Tommy parfum zelf ook, wat een heerlijke zoete geur! Daisy heb ik ook al eens gehad, maar die geur vervloog zo snel op mijn huid dus dat ik zeker geen rebuy!

  Beantwoorden
 3. Sandra
  Sandra zegt:

  Eigenlijk ken ik geen van deze geuren. Ik heb een aantal favoriete parfums: Volupté, Euphoria, Ivoire de Balmain en Sun. Toch draag ik niet zo vaak parfum, wel doe ik heel vaak een body spray op voor het aankleden. Vind ik veel fijner. En dan parfum als ik naar een feestje ga of zo.

  Beantwoorden
 4. cindy
  cindy zegt:

  Ik heb zelf ook een MARC JACOBS maar ik denk dat de mijne Polka Dot heet. Maar mijn zus die Daisy heet kreeg voor haar Kerstmis van haar man datzelfde MARC JACOBS DAISY. Ook een heerlijke geur.

  Beantwoorden
 5. Djada
  Djada zegt:

  Ahh wat een leuk artikel! Ik draag meestal maar een soort parfum die op dat moment mijn favoriete is, maar deze lijken me echt erg lekker! Xx

  Beantwoorden
 6. D-Shop
  D-Shop zegt:

  Wij voelen ons vereerd om zo’n mooie plek in deze top favoriete geuren te hebben! Bedankt hiervoor!
  Aan alle lezers die nieuwsgierig zijn geworden kunnen wij alvast zeggen dat wij binnenkort een leuke kortingscode online gaan zetten voor Vaderdag, dus een mooie kans om de geuren eens te proberen 😉

  Beantwoorden
 7. Meike
  Meike zegt:

  Wauw, ze zien er allemaal erg mooi uit! Welke geuren verkoopt D-shop? of waar kan ik dat vinden? Klinkt namelijk erg goed allemaal. 🙂

  Beantwoorden
 8. Laura | LvanR
  Laura | LvanR zegt:

  Ken ze allemaal niet, maar met de omschrijving heb ik het idee dat onze smaak ook verschilt. Ik ben van de wat zwaardere geuren. Mijn favoriet voor elke dag die ik al jaren gebruik en steeds opnieuw koop is Burberry Britt. Zo uitgekauwd dat ie vaak maar 25/30 euro voor 100ml is, vind ik niet erg!

  Beantwoorden
 9. Veronique
  Veronique zegt:

  Weer een leuk artikel van Soofblogt.
  Wat een lekkere geurtjes, vooral die van Marc Jacobs.
  Bedankt voor de tip van Larome.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *