About

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Sofie, de oprichtster en eigenaresse van Soofblogt.nl. Wil je meer over mij en mijn blog weten? Lees dan vooral even verder.

Over mij

Laat ik eerst eens vertellen over mijzelf. Ik ben dus Sofie. Veel mensen denken dat ik Soof heet aangezien mijn blog Soofblogt heet, maar ik heet dus echt Sofie. Ik ben 14 jaar oud en ik zit op 3 atheneum tto.

Ik ben geboren en getogen in het zuiden van Nederland; Limburg, waar ik het nog steeds erg leuk heb. Ik woon hier met mijn vader, moeder en zus. Ik hou heel erg van muziek. Mijn 2 grootste hobby’s zijn daarom ook zingen en piano spelen en het liefst combineer ik deze twee hobby’s. Verder ga ik ook elke week naar judo, wat ik nu al zeker 3 jaar doe.

Als je mijn blog al hebt bekeken heb je het vast wel gemerkt. Ik ben dol op make-up, lifestyle, gadgets en fashion. Over deze onderwerpen schrijf ik ontzettend graag op mijn blog. 

Over Soofblogt.nl 

Soofblogt.nl heb ik gemaakt nadat mijn zus en ik hadden besloten te stoppen met lifeof2sisters.com. Mijn zus kon ons blog niet langer meer combineren met school, werk en andere privé zaken, waarna zij tot de conclusie is gekomen te stoppen met Lifeof2sisters. Ik zelf vond én vind het bloggen wel nog erg leuk, maar ik wilde het anders aanpakken. Dat is de reden dat ik mijn eigen blog wilde maken; soofblogt.nl 

Soofblogt.nl is een beauty, lifestyle en fashion blog waar ik wekelijks artikelen op plaats over onderwerpen en producten die mij interesseren. Je leest voornamelijk reviews over beauty producten ( zoals make-up, verzorging, geuren etc. ), artikelen waarin ik mijn outfit aan jullie laat zien, artikelen waarin ik gadgets of telefoon accessoires probeer of gastartikelen van mijn lieve gastblogsters. Ook deel ik de persberichten die ik ontvang als blogger zijnde en schrijf ik af en toe artikelen met blog tips.

Ik blog al sinds april 2015 en op Soofblogt.nl sinds september 2016.

Social media

Contact en social media

Ik hoop dat jullie de content & mijn blog leuk vinden. Zodra je tips, vragen of andere redenen hebt waarom je mij zou willen contacteren, kun je mailen naar info@soofblogt.nl of reageren onder een van de laatste of meest relevante artikelen. Ook kun je mij via Instagram een berichtje sturen of via Facebook. Je vindt mij onder de naam Soofblogt.nl. Heb je een andere reden waarom je contact met mij wilt opnemen? Bekijk dan de contact pagina.