Over Sofie & Soofblogt.nl

Laat ik eerst eens vertellen over mijzelf. Ik ben dus Sofie, de oprichtster en eigenaresse van Soofblogt.nl. Veel mensen denken dat ik Soof heet aangezien mijn blog Soofblogt heet, maar ik heet dus echt Sofie. Ik ben geboren en getogen in het zuiden van Nederland; Limburg. Ik woon hier met mijn vader, moeder en zus. Ik hou heel erg van muziek. Mijn 2 grootste hobby’s zijn daarom ook zingen en piano spelen en het liefst combineer ik deze twee hobby’s. Als je mijn blog al hebt bekeken heb je vast wel gemerkt dat ik dol ben op make-up, lifestyle en fashion. Over deze onderwerpen schrijf ik ontzettend graag op mijn blog. 

Soofblogt.nl is een beauty, lifestyle en fashion blog waar ik wekelijks artikelen op plaats over onderwerpen en producten die mij interesseren. Je leest voornamelijk reviews over beauty producten, artikelen waarin ik mijn outfit aan jullie laat zien, artikelen waarin ik gadgets of telefoon accessoires probeer of gastartikelen van mijn lieve gastblogsters. Ook deel ik de persberichten die ik ontvang als blogger zijnde en schrijf ik af en toe artikelen met blog tips.