Over Sofie & Soofblogt.nl

Hoi! Wat leuk dat jij een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Sofie, de oprichtster en eigenaresse van Soofblogt.nl. Als je mijn blog al hebt bekeken heb je vast wel gemerkt dat ik gek ben op alles wat te maken heeft met beauty, fashion en lifestyle en ik deel deze interesses maar al te graag op mijn blog. Ik blog al sinds 2015 op verschillende websites, en heb sinds een paar jaar mijn eigen blog; Soofblogt.nl. Soofblogt.nl is een beauty, fashion en lifestyle blog waarop ik wekelijks artikelen plaats over onderwerpen en producten die mij interesseren. Je leest voornamelijk reviews over beauty producten, artikelen waarin ik mijn outfit aan jullie laat zien, artikelen waarin ik gadgets of telefoon accessoires probeer of gastartikelen van mijn lieve gastblogsters. Ook deel ik de persberichten die ik ontvang als blogger zijnde en schrijf ik af en toe artikelen met blog tips.

Heb je een vraag en/of opmerking en wil je contact met mij opnemen? Dan kan dat via deze pagina. Daarnaast ben ik ook op Instagram en Facebook te vinden.