, ,

Batiste droogshampoo Cherry

Als ik het heb over mijn favoriete merk wat betreft droogshampoo, dan heb ik het over Batiste. Ik ben dól op de droogshampoos van Batiste en ik was erg nieuwsgierig naar de cherry variant. Ik vertel jullie er graag meer over.

Batiste Cherry

batiste

Een goede coupe is als een kers op de taart en die creëer je met Batiste Cherry. Deze droogshampoo laat je haar fris voelen tussen de wasbeurten door en zorgt voor volume en textuur. Cherry heeft een zoete en zachte kersengeur. In no-time is je haar fruity & cheeky!

Batiste

batiste

Zoals ik al eerder vertelde zijn Batiste droogshampoos geweldig! Bij veel merken behoud je de witte waas of zie je amper verschil met wanneer je het niet gebruikt. Maar als ik Batiste gebruik heb ik deze problemen helemaal niet;

Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK. En dat is niet voor niets! Het gebruik van de droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. In een handomdraai is jouw haar frisser en bovendien volumineus.

De spuitbus

batiste

In deze droogshampoo zit 200ml en kost 4,89- euro.

batiste

De droogshampoo’s van batiste hebben altijd een spuit dop met een normale druk. Er komt dus niet weinig uit, maar ook niet ontzettend veel. Wil je voorkomen dat je een witte waas krijgt op je haar? Hou hem dan echt op 30cm afstand en masseer je haar goed.

De werking

batiste

< zonder droogshampoo || met droogshampoo >

Oeps, wat had ik vet haar zeg! Gelukkig is het nu een stuk minder nadat ik de droogshampoo heb gebruikt. Om te beginnen moet je goed schudden voor gebruik. Daarna hou je de bus ongeveer 30 centimeter van je haar af en spray je het gelijkmatig over de haarwortels. Masseer de droogshampoo in met je vingertoppen, borstel je haar en breng het in model.

Conclusie

batiste

De geur is ontzettend lekker, erg zoet en fruitig. De verpakking is super leuk, net zoals alle droogshampoos van Batiste. De werking is zoals altijd top. Je hebt geen witte waas, hij zorgt ervoor dat je haar niet meer vet is/lijkt en hij zorgt voor extra volume. Ik ben alweer ontzettend tevreden over de droogshampoo van Batiste.

De Batiste droogshampoo Cherry kost 4,89- euro en is te koop bij Etos, Kruidvat en Douglas online.

Welke droogshampoo gebruik jij? en ken jij Batiste?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

7 antwoorden
 1. Joos.
  Joos. zegt:

  Jaa ik ken batiste, uit Engeland ooit een limited edition meegenomen in mini variant! Was in no-time op…. heb nu l’oreal paris 3 clays! Wel iets prijziger maar het ruikt naar normale shampoo… leuk artikel zoals altijd!

  Beantwoorden
 2. Josephine
  Josephine zegt:

  Ik had ook heel lang de ‘standaard’ versie maar die is nu op. Ik denk dat ik deze ook ga kopen & hij ruikt ook nog eens lekker naar cherry dus dat is helemaal fijn! Leuk artikel Xx???

  Beantwoorden
 3. Meike
  Meike zegt:

  Wow, leuk artikel! Ik gebruik heel vaak droogshampoo, en dan ook die van Batiste, want dat vind ik veruit de beste. Ik kan niet zonder!❤️

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *