5x beautyproducten die ik graag zou willen testen

Ik vind het erg leuk om nieuwe producten te testen en dat doe ik dan ook vaak, maar ik heb nog lang niet alle producten getest. In dit artikel noem ik 5 producten die ik altijd al had willen testen.

1. Collection concealer

Veel bloggers zijn hier mega enthousiast over, maar ik heb de Collection concealer helaas nog nooit kunnen bemachtigen. Ik ben al een lange tijd op zoek naar dé perfecte concealer die dekkend is en lang blijft zitten, maar dé perfecte ben ik nog niet tegengekomen. De Collection concealer lijkt mij heel fijn, maar hij is helaas alleen in Engeland te koop.

Klik hier voor foto’s.

2. Colourpop eyeshadow

Omdat de verzendkosten en douanekosten zo verschrikkelijk duur zijn bestel ik nooit wat van Colourpop, maar wat zien die oogschaduws er prachtig uit!

Klik hier voor foto’s.

3. Anastasia Brow Definer

Ik heb de Anastasia dipbrow in mijn laatje liggen, maar deze is voor mij veel te donker! De Anastasia Brow Definer zie ik vaak voorbij komen in een kleur die meer lijkt op mijn wenkbrauw kleur, alleen twijfel ik vanwege de prijs.

Klik hier voor foto’s.

4. Bobbi Brown Shimmer brick

Ah! ik vind ze prachtig! De Bobbi Brown Shimmer bricks maken mij zo hebberig! De kleuren ‘bronze’ en ‘nectar’ vind ik zo echt prachtig.

Klik hierhier voor foto’s.

5. Mac Soft & Gentle

Er staan nog veel producten op mijn wish-list maar Mac Soft & Gentle wil ik al zo lang hebben! Ik swatch hem elke keer in de Douglas, maar koop hem uiteindelijk nooit.

Wat staat er op jouw wish-list?

Liefs, Sofie

20 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] is altijd goed onder de kerstboom, bij mij althans. In dit artikel zie je 5 producten die ik nog graag zou willen testen, misschien dat er ook iets voor jou […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *