, ,

BigMouth Opblaasbare vogel bekerhouders van Ditverzinjeniet.nl

Opblaasbare vogel bekerhouders

Ik zie ze vaak voorbij komen op Instagram. Drijvende flamingo’s of andere diertjes. Ik had zelf al een opblaasbare flamingo voor in mijn zwembad gekocht omdat ik ze zo geweldig leuk vind maar een beker houder had ik nog niet. De BigMouth Opblaasbare vogel bekerhouders ga ik vandaag reviewen.

BigMouth Opblaasbare vogel bekerhouders

BigMouth Opblaasbare vogel bekerhouders

 Zon, zee, strand, een opblaasbare flamingo: mis je verder nog iets? Nou, misschien een lekker koel drankje terwijl je ligt te dobberen. Met de opblaasbare tropische vogels bekerhouders heb je altijd een cocktail of een gezond glas water bij de hand. Deze set bekerhouders van BigMouth bestaat uit drie opblaasbare vogels die graag je bekertje vasthouden.

BigMouth Opblaasbare vogel bekerhouders

Ik heb al een aantal geweldige producten van Ditverzinjeniet.nl getest maar toen ik deze BigMouth Opblaasbare vogel bekerhouders op hun site zag staan was ik meteen verliefd. Ik zag ze vaker voorbij komen op Instagram en ik wilde ze heel graag zelf hebben. Daarom ben ik dan ook heel blij dat ik ze ontvangen mocht om ze te reviewen. Dit setje heeft 3 hele leuke varianten:

BigMouth Opblaasbare vogel bekerhouders BigMouth Opblaasbare vogel bekerhouders BigMouth Opblaasbare vogel bekerhouders

De set bestaat uit een knalroze opblaasbare flamingo, een zwarte zwaan en een witte zwaan. De bekerhouders zijn eenvoudig op te blazen en makkelijk te reinigen. Laat ze drijven in het zwembad, het strand of een meertje en je hoeft alleen maar even opzij te reiken om je drankje te pakken. Deze drie opblaasbare vogels neem je eenvoudig mee in je koffer als je op vakantie gaat of in je strandtas naar het zwembad. Je koopt ze online bij Ditverzinjeniet.nl.

De flamingo vind ik het aller leukst vooral omdat die zo goed bij mijn flamingoband past, maar ook de witte en zwarte zwaan zijn super. Ze zijn niet groot, maar wel perfect om een beker of een glas in te zetten. Daarbij nemen ze ook helemaal niet veel plek in  wat ik erg fijn vind.

Mijn conclusie

BigMouth Opblaasbare vogel bekerhouders

 Ik vind de BigMouth Opblaasbare vogel bekerhouders ontzettend leuk en ook enorm handig. Ik hoef niet meer uit het zwembad om mijn drinken te halen en zelfs mijn zonnebrandcrème past hierin. Zo kan ik altijd blijven smeren en is de kans heel klein dat ik verbrand. Daarbij zijn de opblaasbare vogel bekerhouders heel snel en makkelijk op te blazen. Op Ditverzinjeniet.nl betaal je 11,95- voor dit setje van 3.

♥ Wat vinden jullie van deze bekerhouders?

Liefs, Sofie

Deze producten heb ik ontvangen

38 antwoorden
 1. Jill
  Jill zegt:

  O, geweldig! Ik heb de flamingo variant in het groot voor jezelf, maar deze kan gerust aan de collectie toegevoegd worden. Die roze flamingo’s vind ik echt super leuk!

  Beantwoorden
 2. Diana
  Diana zegt:

  Wat leuk, ik kreeg ongeveer zoiets van mijn werk om er een zomersefoto mee te maken en deze op te sturen. Niet gedaan en zit nog steeds ingepakt maar ga het bij goed weer zeker gebruiken.

  Beantwoorden
 3. Emma
  Emma zegt:

  Super tof! Ze zijn wel een beetje prijzig en vraag me af hoe vaak je ze zal gebruiken haha. Mee naar het zwembad neem je ze niet zo snel en de meeste mensen in Nederland hebben geen eigen zwembad.

  Beantwoorden
 4. Fleur
  Fleur zegt:

  Wat leuk! De meiden hebben ook zo iets voor in bad. Ze vinden het heerlijk om lekker lang samen in bad te gaan op zondag en dat ik ze dan een drankje kom brengen voor in bad

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *