, ,

Bourjois Summer in the city

Bourjois summer in the city

Het merk Bourjois kende ik vooral van vroeger, want toen hoorde ik er veel verhalen over. Ik vind het erg leuk om te zien dat Bourjois nog steeds met prachtige producten komt. Vandaag review ik de bronzer, foundation en blush uit de Bourjois Summer in the city collectie.

Bourjois Maxi Delight Bronzer

bourjois summer in the city

Het Bourjois Maxi Delight Bronzer 01 Medium Skin Bronzing Powder heeft een fijne, zachte en lichte textuur die over je huid glijdt. Je huid krijgt een egale teint, zonder strepen of markeringen. Het poeder laat je huid ademen, droogt je huid niet uit en heeft een verslavend lekkere chocoladegeur.

Toen ik de bronzer uit de doos haalde werd ik erg blij. Het eerste wat mij op viel was de mooie, grote verpakking en het leuke printje dat in de bronzer is gedrukt. Toen ik hem opende rook ik inderdaad een heerlijke geur. Super leuk!

bourjois summer in the city

Zoals ik al zei is de bronzer erg groot. Je kan er dus ontzettend lang mee doen! Ik ontving de kleur 01. Dit is de lichtste kleur. Deze kleur is geschikt voor mij aangezien ik een vrij lichte huid heb. De bronzer is er ook in de kleur 02, voor de iets donkerdere huid.

bourjois summer in the city

De bronzer ziet er heel mooi uit. Het heeft een zomerse verpakking en een leuke print. De kleur ziet er licht, warm en glanzend uit. Dit vind ik erg mooi!

bourjois summer in the city

Ook op de swatch zie je de gouden glans goed zitten. Ik vind het altijd erg mooi als er een subtiele glow in je bronzer zit. Zo ziet je huid er meteen stralend uit! Het pigment van het product is prima. Het is zeker niet te heftig waardoor je het product mooi kan opbouwen. Hij is niet poederig en ook niet stroef. Erg prettig.

Bourjois City Radiance Foundation SPF30

bourjois summer in the city   Het specifieke ’brightening’ complex in de foundation zorgt ervoor dat koolstofdeeltjes zich niet meer op de huid kunnen vastzetten waardoor haar teint helder blijft. De zonbeschermingsfactor spf30 en uva- (pa+++) beschermen haar huid tegen de uv-stralen en houden hun vroegtijdige huidverouderende werking buiten de deur. Tel daarbij op de luchtige formule die de huid continu hydrateert en een textuur die de huid ‘laat ademen’ en zo comfortabel is dat ze vergeet dat ze een foundation draagt – dan is dit precies de foundation die je in de zomer nodig hebt!

Het eerste wat mij opviel was de mooie verpakking. Het heeft een frisse en luxe uitstraling. Het product heeft spf30 wat heel erg handig is in de zomer. Zo heb je èn een egale huid, èn hij beschermt je tegen de schadelijke UV-stralen. Ook laat het je huid ademen wat erg belangrijk is.

bourjois summer in the city

bourjois summer in the city

Alle details op de verpakking maken het product luxe. Ook de dop ziet er mooi uit!

bourjois summer in the city

Ik ontving het product in de kleur 04 beige. Deze is helaas veel te donker voor mij. Natuurlijk heb ik hem wel getest en heb ik wat foto’s gemaakt.

bourjois summer in the city bourjois summer in the cityHierboven zie je de swatches. De kleur is erg donker, maar het product is wel heel erg fijn. Het heeft een goede dekking en een mooie finish. Ook geeft het je huid een mooie glans, dat vind ik erg belangrijk! Als het de juiste kleur was geweest had ik deze foundation elke dag gedragen.

Bourjois Little Round Pot Blush 74

bourjois summer in the city

bourjois summer in the city

Wist je dat de eerste Bourjois poeder blushers al uit 1863 stammen en dat het unieke proces van toen nog steeds gebruikt wordt? Het geheim zit in de productie –een mix van water en bijzondere poeders wordt in de beroemde bolvorm gegoten, gebakken in de oven en vervolgens worden de blushers gepolijst… met de hand! Deze 150 jaar oude techniek geeft de Bourjois blushers hun beroemde verfijnde textuur waardoor je ze heel makkelijk kunt aanbrengen. Sprankelend, kleurrijk en betoverend!

In tegenstelling tot de bronzer is dit product weer heel klein. Handig voor onderweg of op reis, maar je betaalt wel 10,99- voor 2,5 gram. Gelukkig is het product erg fijn dus heb ik het ervoor over.

bourjois summer in the city bourjois summer in the city

Ook deze verpakking ziet er weer mooi uit. Het werkt magnetisch en het ziet er super schattig uit omdat hij zo klein is. Bij de blush krijg je ook een kwastje. Altijd handig voor op reis!

bourjois summer in the city

Tijdens het swatchen werd ik erg vrolijk. De kleur vind ik mooi en het pigment is precies zoals ik het wil. Niet te fel, maar ook niet te subtiel. Het is een matte blush die mooi te combineren is met de bronzer. Ook hiervan is de geur weer heerlijk. Ik blijf er maar aan ruiken, haha. Ik ben heel blij met deze blush!

Look & conclusie Bourjois summer in the city

bourjois summer in the city

En hier zie je de producten op mijn gezicht. De kleur van de foundation viel gelukkig nog mee, maar daardoor viel de bronzer wel een beetje weg. Toen ik de bronzer gebruikte over mijn eigen foundation zag je hem goed en was het effect heel mooi. Ik ben fan van deze bronzer! Ook over de foundation ben ik erg tevreden. Ondanks dat de kleur niet perfect is heeft hij een prachtige finish en geeft hij een mooie glans. Die zie je ook op de foto. Zonder dat ik highlighter had aangebracht had mijn huid een mooie glans. Over de dekking ben ik erg te spreken. Het geeft geen plamuur effect, gelukkig, maar de onzuiverheden zijn bijna allemaal niet meer zichtbaar. De blush zie je op de foto helaas niet. Dit vind ik erg jammer want het gaf echt een prachtig effect! De kleur is amazing en het gaf een fris kleurtje aan mijn gezicht. Ik ben ontzettend tevreden over de Bourjois Summer in the city collectie.

De foundation kost 15,49-, de bronzer kost 13,99- en de blush 10,99-. Bourjois is o.a. te koop bij Douglas.

♥ Wat vinden jullie van de Bourjois Summer in the city collectie?

Liefs, Sofie

Deze producten heb ik ontvangen

31 antwoorden
 1. Nicole
  Nicole zegt:

  Ik ben echt onder de indruk. Ik heb Bourjois altijd al een tof merk gevonden, maar dit zijn ook echt weer leuke producten. De foundation klinkt erg interessant en ook best vernieuwend qua wat het belooft te doen. Ik vind de bronzer ook echt super mooi! Jammer dat de blush niet echt goed te zien is op camera, hij ziet er op de swatch echt enorm mooi uit!

  Beantwoorden
 2. Natalie
  Natalie zegt:

  Bourjois blijft een fijn merk, al lijken de kleuren hier voor mij iets te donker te zijn! Ik probeerde onlangs het brow palette van het merk en ben nu helemaal verkocht!n

  Beantwoorden
 3. cindy
  cindy zegt:

  Ik blijf van van de Bourjois poeder blushers. Die zien er schattig uit maar blijft een topproduct! DE bronzer mocht toch een beetje kleiner gemaakt worden want deze zou ik niet snel meenemen.

  Beantwoorden
 4. Evelyne
  Evelyne zegt:

  Mooie verpakkingen en ik ken het merk inderdaad van vroeger. Mijn moeder gebruikte het heel veel en ik weet nog wel dat ze een ‘foundation’ had in poedervorm. Leuk dat je er een artikel aan wijd!

  Beantwoorden
  • Soofblogt.nl
   Soofblogt.nl zegt:

   Ik was eerst bang dat hij inderdaad te donker of oranje zou zijn maar dat viel gelukkig mee. Het is erg licht en subtiel waardoor je, als je dat zou willen, hem makkelijk kan opbouwen en donkerder kan maken. Wil je dat niet dan is hij alsnog geschikt voor de lichte huid.

   Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] tijdje geleden testte ik een aantal producten van Bourjois. Aangezien ik hier erg tevreden over was werd ik erg nieuwsgierig naar de Bourjois Volume Reveal […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *