, , ,

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara & Brow palette

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara & Brow palette

Een tijdje geleden testte ik een aantal producten van Bourjois. Aangezien ik hier erg tevreden over was werd ik erg nieuwsgierig naar de Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara & Brow palette. Ik testte deze twee producten en vertel jullie vandaag mijn mening hierover!

Volume Reveal Adjustable Volume Mascara

Bourjois ontwikkelde voor haar een mascara waarmee je je wimperlook kunt bijwerken zonder de ‘oude’ mascaralaag eerst te verwijderen. Deze echt innovatieve Volume Reveal Adjustable Volume Mascara is Bourjois’ eerste mascara, die je op elk moment opnieuw kunt aanbrengen zonder het verwijderen van de oude en zonder klonterig resultaat. Ontdek het geweldige opbouwbare wimpervolume waar je de hele dag wat aan toe kunt voegen. Breng je volume omhoog voor een à la carte wimperlook!

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara & Brow palette

Toen ik dit las werd ik uiteraard ontzettend nieuwsgierig. Je kan dus, zelfs als de vorige laag al is opgedroogd, nieuwe laagjes aanbrengen zonder dat je de oude laag hoeft te verwijderen en zonder klonterig resultaat. Ik vroeg me meteen af, hoe kan dat dan? Wat heeft deze mascara anders dan anderen waardoor dit mogelijk is? Het antwoord las ik al snel in het persbericht.

De mascara, verrijkt met smeltende, zachte, nieuwe generatie wassoorten, heeft een crèmige textuur die nog beter over de wimper glijdt. Hierdoor kan de mascara de wimpers een touch-up geven, zelfs wanneer de eerste laag al droog is.

De verpakking

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara & Brow palette

De Volume Reveal Adjustable Volume Mascara zit chique in een slanke, zwarte huls met een transparante finish aan de zij- en onderkant. Ik vind hem er ontzettend mooi en chique uit zien. Het geliefde 3x vergrotende spiegeltje is terug en geïntegreerd aan één kant van de driehoekige prismavormige verpakking waardoor de mascara niet weg kan rollen. Perfect voor touch-ups onderweg. De chique, opvallende fuchsia roze en witte accenten onderscheiden de verpakking van de klassieke Volume Reveal-lijn. Het elegante design wordt gecompleteerd met het Bourjois logo dat in de dop is gegraveerd.

Ik vind het een ontzettend mooie en handige verpakking. Aan alles is eigenlijk wel gedacht. De uitstraling is top, maar daarnaast zijn het spiegeltje en de vorm heel handig. Ook mooi zijn het Bourjois logo in de dop en de kleur. Het straalt een bepaalde elegantie uit terwijl het ook erg praktisch is.

Het borsteltje

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara & Brow palette

Voor makkelijk aanbrengen heeft de mascara het Ultra Gliding borsteltje, gemaakt van superzachte neopreen borstelharen, die soepel iedere wimper omhelzen voor een comfortabel groot volume met zero klontertjes.

Ik vind het een heel fijn borsteltje dat zorgt voor mooie, gesepareerde wimpers. Ook heb ik na gebruik bijna geen klontertjes meer.

Brow palette

Bourjois’ nieuwe Brow Palette is een complete wenkbrauwkit met een getinte was, een definiërend poeder, een highlighter en dubbelzijdige pro-applicator. Alles wat je nodig hebt voor het fixeren, vormen, kleuren en verfraaien van je wenkbrauwen, waardoor het een echt expert product is voor alle wenkbrauw wensen.

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara & Brow palette

Bij mooie wimpers horen natuurlijk ook mooie wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen zijn ontzettend lastig om bij te tekenen en daarom ben ik altijd op zoek naar het juiste product om mijn wenkbrauwen te vormen en te kleuren. Toen ik dit setje binnen kreeg zag ik meteen een hele donkere kleur, terwijl het toch het setje was voor blonde wenkbrauwen. Hierdoor werd ik nog nieuwsgieriger, hou zou dit gaan uitpakken?

Gebruiksaanwijzing

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara & Brow palette

Op de achterkant staat veel informatie die handig is om even te lezen voor gebruik. Je leest hier namelijk de gebruiksaanwijzing:

1. Gebruik de gekleurde was en het spiraalvormige applicatorborsteltje voor het verzorgen en fixeren van de wenkbrauwen.
2. Geef ze kleur en vorm met het definiërend poeder en het schuin toelopende borsteltje. Kies voor natuurlijk of intensifieer de kleur voor een krachtige wenkbrauw look.
3. Open je ogen door de highlighter direct onder je wenkbrauwen aan te brengen. Voor een heldere look: breng de highlighter ook op je binnenste ooghoeken aan.

 De swatches

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara & Brow palette

Toen ik de kleuren aan het swatchen was viel mij meteen op dat de kleur waarvan ik eerst dacht dat hij te donker zou zijn, heel erg mee viel. De highlighter is goed gepigmenteerd en is erg romig. Het middelste poeder is erg zacht en heeft een medium pigmentatie. En ook de onderste kleur is romig en goed gepigmenteerd.

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara & Brow palette

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara & Brow palette

Ik ben ontzettend enthousiast over de mascara! Ik heb mega korte wimpers en het is heel moeilijk om volume te creëren zonder wimper kruller. Toch heb ik op deze foto geen wimper kruller gebruikt en ben ik heel blij met het resultaat. Het resultaat van het wenkbrauw palette is misschien minder goed te zien op de foto, maar hierover ben ik ook tevreden. Het product was uiteindelijk toch net iets te donker voor mij wat ik heel jammer vind, aangezien het product zelf wel heel goed is. Ook de highlighter vind ik erg mooi!

De mascara (16,99-) en het wenkbrauw palette (13,99-) zijn vanaf augustus 2017 te koop bij de geautoriseerde Bourjois verkooppunten. Ook is het online verkrijgbaar bij Douglas.

♥ Wat vinden jullie van de Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara & Brow palette?

Liefs, Sofie

Deze producten heb ik ontvangen ter review

27 antwoorden
 1. Diana
  Diana zegt:

  Gelukkig heb ik geen mini wimpers dus mascara is voor mij meestal geen probleem. Zelf vind ik het fijn als er geen klonters op je wimpers komen door de mascara. Deze ziet er idd goed uit en niet duur. Mijn meeste mascara’s zijn rond die koers.

  Beantwoorden
 2. Marijke
  Marijke zegt:

  Ik ben dol op bourjois. Ik de k dat mijn meeste make-up van hen is. De mascara ga ik dan ook zeker proberen als mijn huidige op is. Handig ook om ’s avonds even snel bij te kunnen werken

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *