6x budget make-up toppers

Ik ben al een tijdje geïnteresseerd in make-up, budget make-up. Ik heb door de maanden & jaren veel producten getest en zo ben ik op de volgende budget toppers gekomen. Ben je benieuwd zonder welke producten ik echt niet kan?

1. Catrice High coverage concealer

Deze concealer heb ik nu al een tijdje in gebruik en wat is hij goed zeg! Hij is heel licht van kleur maar heeft een geweldige dekking. Hij ligt fijn op de huid en blijft lang zitten. Al helemaal als je hem nog eens goed afpoedert.

Bekijk hier foto’s.

2. Catrice Eyebrowset

Dit setje konden jullie vast en zeker wel al raden. Dit setje van Catrice is fantastisch! De kleur die ik gebruik – de lichte – is niet te warm, niet te koel, maar juist een perfecte middenweg voor mijn blonde wenkbrauwen. Echt top!

Bekijk hier foto’s.

3. Hema Eyebrowgel

Een klein nadeel aan het eyebrow setje van Catrice is dat hij aan het eind van de middag alweer is weggevaagd. Gelukkig heb ik een super product ontdekt die mijn wenkbrauwen de hele dag in vorm laten. Ik heb het over de Hema Eyebrowgel. Zeker een aanrader!

Bekijk hier foto’s.

4. Catrice mineral Highlighting powder

Er zijn echt een boel highlighters die fantastisch zijn, maar als ik het moet hebben over mijn budget topper, dan heb ik het over deze highlighter van Catrice. Het is een vrij koele highlighter met een prachtige, toch vrij subtiele glans.

Bekijk hier foto’s.

5. Catrice Prêt-á-lumière eyeshadow

Ik draag niet vaak oogschaduw, maar als ik het draag pak ik deze oogschaduw van Catrice er zeker bij. Ik heb gekozen voor de kleur; 020. Prêt-á-Perlé. Een prachtige rosé gouden oogschaduw met een geweldige glans!

Bekijk hier foto’s.

6. Catrice Glam & Doll waterproof mascara

Ik heb verschrikkelijk korte wimpers en geen enkele mascara – behalve deze – kan mijn wimpers er mooi uit laten zien. Deze mascara van Catrice maakt ze intens zwart en zorgt voor lengte en volume. Echt een topper!

Bekijk hier foto’s.

Liefs, Sofie

♥ Wat is jouw budget topper?

12 antwoorden
 1. Emma
  Emma zegt:

  2 daarvan gebruik ik ook elke dag!! Blijf zo doorgaan je blog is echt mijn favoriet?
  X Emma (@picsby.emma)
  Ps. Kan je ook je blog volgen? Want volgens bij gebruik jij een ander programma waarmee jij je blog gemaakt hebt.

  Beantwoorden
  • Soofblogt.nl
   Soofblogt.nl zegt:

   Heel erg leuk om te horen, dankjewel! Ik weet niet hoe je mijn blog zou kunnen volgen, helaas, maar zodra er een artikel online staat zet ik het altijd in mijn Instagram story. Als je me daarop volgt mis je waarschijnlijk geen enkel artikel :). Ik zal eens gaan kijken of het volgen mogelijk is, zodra ik iets heb laat ik van me horen! x

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *