,

CADEAUTIPS VOOR DE FEESTDAGEN 2021

Hoe dichter we bij de feestdagen komen, hoe meer ik ga nadenken over leuke cadeautjes voor mijn familie en vrienden. Meestal ben ik redelijk op tijd met het bedenken en bestellen van leuke cadeautjes, maar ik kan me best voorstellen dat je door de drukte van december de cadeautjes een beetje aan de kant schuift. Mocht je last-minute nog ideeën zoeken voor de feestdagen, dan zal ik je in dit artikel een beetje op weg helpen. Vandaag deel ik namelijk 5 leuke tips om cadeau te doen tijdens de feestdagen!

1 . Cozy pyjama

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar tijdens deze koude winterdagen leef ik zelf in een heerlijke, zachte pyjama. Lekker op z’n tijd een pyjama dagje, vind ik super ontspannend. Mijn moeder weet dat en koopt daarom regelmatig met kerstmis een nieuwe voor mij, zodat ik er weer tegen aan kan. Maar niet alleen om te krijgen, maar ook om te geven is een pyjama erg leuk! Mijn vriendinnen en zus kunnen dit altijd waarderen en daarom kies ik dat vaak als kerstcadeau voor hun uit. Zelf kijk ik altijd bij LASCANA; hier hebben ze een ruim aanbod aan pyjama’s waardoor er altijd wel iets moois bij zit voor de ontvanger.

2. Sieraden setje

Wat ook enorm gewaardeerd wordt is een mooi setje sieraden. Er is altijd wel iemand in mijn omgeving die nieuwe sieraden leuk vindt om te krijgen. Daarom leg ik die iedere kerstmis weer onder de boom. Online zijn heel veel setjes te krijgen waar je bijvoorbeeld verschillende soorten oorbellen in één doosje krijgt. Zo kan de ontvanger afwisselen met zijn sieraden en zit er altijd wel iets tussen wat bij zijn\haar smaak past!

3. Mooie lingerie

Wil je een cadeautje kopen voor iemand die dicht bij je staat en die je beter kent? Denk dan bijvoorbeeld aan een mooi lingerie setje. Dit kun je kopen voor je partner, maar ook voor bijvoorbeeld je zus of beste vriendin. Als je de stijl van iemand kent en de maten, kun je online onwijs veel setjes vinden. Zoals bijvoorbeeld bij LASCANA, waar ze veel verschillende merken verkopen en daarom een ruim aanbod aan lingerie hebben.

4. Gezelschapsspelletjes

Door alle quarantaines van afgelopen jaren zijn we met ons gezin veel vaker spelletjes gaan spelen of puzzels gaan maken. Als je de deur niet uit kan om bijvoorbeeld naar de bioscoop te gaan, is het juist erg leuk om thuis leuke activiteiten te bedenken. Mijn persoonlijke favorieten zijn 30 Seconds, Valse Motten, Regenwormen en Halli Galli, maar ook oude klassiekers kunnen leuk zijn! Vraag eens subtiel aan de ontvanger welke spellen ze al in de kast hebben liggen, en zoek iets uit wat hij of zij nog niet heeft! Gegarandeerd een leuk cadeautje dat voor veel gezelligheid zorgt.

5. Fashion accessoire

Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand die veel met fashion bezig is? Denk dan bijvoorbeeld aan een mooie schoudertas of een trendy riem van LASCANA. Je hebt ze in zoveel soorten en maten en kunt er nooit teveel van hebben. Ik heb voor mijn verjaardag vorig jaar een prachtige handtas gekregen en die gebruik ik nog steeds dagelijks. Dit jaar heb ik voor Sinterklaas een schoudertas gekregen en daar ben ik zo onwijs blij mee! Echt een leuk cadeau om te krijgen of te geven.

Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben opgedaan voor de feestdagen en dat dit jaar de leukste cadeautjes onder jullie kerstboom komen te liggen. Heel veel succes!

Liefs, Sofie

 

 

8 antwoorden
  1. Mieke - Miek's Mind
    Mieke - Miek's Mind zegt:

    Nu ik dit lees zijn de kerstdagen alweer voorbij. Ik ben zelf verrast met sieraden waar ik erg blij mee ben en een prachtige GUCCI riem!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *