, ,

Mijn 9 favoriete hoesjes van Casimoda

Ik gebruik inmiddels al een paar mijn iPhone 7 en die doet het nog perfect! Af en toe overweeg ik hem wel te vervangen, gewoon omdat ik toe ben aan wat nieuws, maar uiteindelijk doe ik dat nooit omdat het simpelweg niet nodig is. Hij valt af en toe, maar er zit nog geen krasje op en doet het nog prima omdat ik ervoor zorg dat hij altijd goed is beschermd. Een screenprotector en een kwalitatief goed hoesje zijn dus voor mij noodzakelijk. Ieder jaar met kerst vraag ik een ietwat duurder hoesje. Deze gaat zeker een lange tijd mee, maar omdat ik snel toe ben aan iets nieuws vervang ik na een half jaar door een hoesje met een meer gemiddelde prijs. Want ook die kunnen kwalitatief heel goed zijn. In dit artikel deel ik met jullie mijn favoriete hoesjes van Casimoda.nl.

Casimoda

Ik heb inmiddels al van veel winkels een telefoon hoesje gehad, en in mijn zoektocht naar een nieuwe kwam ik daarom Casimoda.nl tegen. Zij ontwerpen de hoesjes allemaal zelf en verkopen ze tegen een hele gemiddelde prijs. Denk aan ± 20,-. Daarom was ik ook erg enthousiast om ze met jullie te delen. Zoals jullie dalijk kunnen zien heb ik een vrij duidelijke smaak qua hoesjes, maar er is voor ieder wat wils. Neem daarom zeker even een kijkje op de website of er voor jou ook wat tussen zit! Ze hebben namelijk niet alleen heel veel soorten hoesjes, maar ook hoesjes voor veel modellen telefoons. Zo laat ik in dit artikel een hoesjes zien voor de nieuwste iPhone 11 en een aantal leuke Samsung A51 hoesjes, die pas in 2020 door Samsung is uitgebracht.

Je kunt op iedere foto klikken om op de productpagina te komen

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen jullie al een klein beetje raden wat mijn favoriete telefoon hoesjes print is? Dieren doen het voor mij altijd goed op een hoesje. Panter(print), bijen of kreeften, ik vind het allemaal erg leuk. Jullie kunnen op ieder hoesje klikken om bij de bijbehorende productpagina uit te komen. Zijn jullie net zo enthousiast als ik ben? Laat dan vooral even achter welk hoesje jouw favoriet is.

Liefs, Sofie

9 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *