Catrice Kaviar Gauche

Ik weet niet zeker of hij nog in alle winkels te koop is maar ik wilde deze collectie nog graag voor jullie reviewen. Catrice brengt vaak prachtige collecties uit en ook deze is weer super! Ondanks dat hij niet in alle winkels meer te koop is hoop ik dat jullie hem toch nog ergens tegen komen..

Catrice Kaviar Gauche Eye Shadow Palette

Ik vind de verpakking echt prachtig! Het heeft een fluwelen laagje met een mooie, gouden bloemenprint.

Aan de binnenkant van het pallet zitten een spiegel en vier prachtige oogschaduws. Catrice heeft gekozen voor 3 matte kleuren en 1 glanzend kleurtje. Heel mooi voor in het najaar.

Ik lees op verschillende blogs dat mensen de pigmentatie en de textuur niet goed vinden. De kleuren zouden licht gepigmenteerd zijn en ze zouden erg poederig zijn. Hier merk ik vrijwel niets van. De kleuren hebben een goed pigment en ze voelen erg zacht aan.

Catrice Kaviar Gauche Highlighter

En ook de highlighter is prachtig vormgegeven. Het zit in een plastic verpakking met gouden details.

Het heeft een super mooie bloemenprint, echt heel chic en luxe.

De kleur binnenin leek een andere kleur te hebben dan de kleur in de rand. Vandaar dat ik ze beiden heb geswatcht. Ik vind dat de binnenste kleur wat minder glitters heeft en meer poeder. Mooi als je voor een natural look gaat, maar als je iets meer glam wilt kun je beter de rand pakken. Het zijn geen subtiele glitters, hier en daar vallen vrij grove glitters nogal op.

Ik vind deze producten echt heel mooi. De producten zien er heel luxe en chic uit, terwijl het gewoon een budget merk is. De kleuren keuze in het oogschaduw pallet vind ik erg goed. Hele mooie kleuren voor in het najaar. Ook vind ik het leuk dat er twee verschillende kleuren in de highlighter zitten. Deze producten raad ik je zeker aan en je hebt mazzel als je ze nog kunt vinden in de winkel.

Ben jij ook zo’n fan van limited editions?

Liefs, Sofie

9 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *