,

Catrice Nude collection eyeshadow Palette

Catrice Nude collection eyeshadow Palette

Het is ein-de-lijk zomervakantie en dat vieren we met een leuke review! Ik review in dit artikel het Catrice Nude collection eyeshadow Palette in de kleur 010. ReNude My Style.

Verpakking Catrice Nude collection eyeshadow Palette

Catrice Nude collection eyeshadow Palette

De verpakking van het palette is niet bijzonder. Gewoon zoals we alle producten van Catrice kennen. De gouden kleur vind ik wel mooi en geeft ook een chique gevoel. De kleuren zie je door de verpakking heen, handig!

Catrice Nude collection eyeshadow Palette

Het Catrice Nude collection eyeshadow Palette bevat 9 kleuren, waaronder één light en één sculpt kleur. De kleuren vind ik mooi. Niet bijzonder, maar wel mooi. Ik vind het jammer dat er twee hele lichte kleuren zijn, want een was voor mij voldoende geweest.

Swatches

Catrice Nude collection eyeshadow Palette

Zonder flits

Catrice Nude collection eyeshadow Palette

Met flits

De swatches vond ik meteen al erg goed. Mooi gepigmenteerd, zelfs de lichtste kleuren. De kleur ‘light’ (helemaal links) lijkt op de foto minder goed gepigmenteerd maar was in het echt prachtig. Links zie je de kleur light, daarnaast de kleur sculpt. Vanaf de derde kleur beginnen de kleuren uit de onderste rij. Deze zijn van rechts naar links geswatcht.

Het pigment vond ik ontzettend goed. De oogschaduws waren een beetje poederig, maar van fall out had ik amper last. Het viel me meteen op dat de lichtste kleur ook ontzettend goed gepigmenteerd is, waar ik heel blij mee ben. De andere juist helemaal niet, deze hadden ze voor mij mogen weglaten. De rest van de kleuren vind ik erg mooi. Catrice heeft een mooie combinatie van shimmer en mat gemaakt. De sculpt kleur vind ik erg mooi, en ook de shimmer kleuren vind ik leuk.

 De ooglook

Catrice Nude collection eyeshadow Palette

Ik ben (helaas) geen ster in het maken van ooglooks en ik hou het graag natuurlijk. Met dit palette kun je alle kanten op gaan. Van heel licht, naar heel donker, naar een mixje van beide. Ik heb gekozen voor een vrij natuurlijke look. De foto hierboven is mijn oog zonder oogschaduw.

Catrice Nude collection eyeshadow Palette

Op deze foto heb ik de derde kleur van rechts aangebracht in mijn arcadeboog. Dit heb ik licht gedaan, maar wel zichtbaar. Ook heb ik op deze foto de light kleur onder mijn wenkbrauw aangebracht. Ik vind het er mooi uit zien!

Catrice Nude collection eyeshadow Palette Op deze foto heb ik de tweede kleur van rechts aangebracht in de hoek van mijn oog en ben ik met de sculpt kleur aan de slag gegaan. Deze zie je terug onder mijn oog, en ook in de v-hoek. Ik heb de schulpt kleur aangebracht in mijn binnenste ooghoek en de lichtste kleur van links op mijn hele ooglid, zodat de kleuren wat minder donker zouden zijn. Ik vind de look heel mooi en natuurlijk. Zou je hem nou wat donkerder willen maken kan dat natuurlijk ook. Ik heb er met opzet voor gekozen om niet al te veel van de donkerste kleuren te gebruiken.

Conclusie Catrice Nude collection eyeshadow Palette

Catrice Nude collection eyeshadow Palette Ik ben ontzettend tevreden over dit palette en ik raad hem zeker aan. De kleuren zijn mooi, het pigment is goed, ze voelen zacht aan en zijn niet ontzettend poederig. Ook de prijs valt ontzettend mee. Voor dit product heb ik namelijk maar 4,99- betaald. Het product is o.a te koop bij Kruidvat.

♥ Wat vind jij van de ooglook en het palette?

Liefs, Sofie

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen: Sally Hansen festival look nagellak collectie

 

26 antwoorden
 1. borvestinkral
  borvestinkral zegt:

  Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

  Beantwoorden
 2. Sarah
  Sarah zegt:

  Erg leuk palette! Ik heb ook een aantal palettes van Catrice in mijn stash. Het enige wat ik kan aanraden is een eyeshadow primer gebruiken (tenzij je dit toch al deed). Mooi!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *