,

Zelf je chocoladeletter samenstellen

De sint is alweer in het land en dat betekent; veel pepernoten, schuimpjes & chocolade letters! Ik ben dol op chocolade en toen ik zag dat je bij Chocstar je eigen chocolade letter kan samenstellen, moest ik dat natuurlijk proberen!

img_6300

img_6301

Het eerste wat mij opviel was de fantastische verpakking! Alle customized chocolade letters worden met de hand gemaakt en verpakt in een luxe cadeauverpakking met een te personaliseren wikkel. Ook worden ze per post verstuurd. (je hoeft er dus niet voor thuis te blijven). Echt heel erg leuk! Ook staat er aan de zijkant; ‘life is too short to eat boring chocolate‘, en daar hebben ze helemaal gelijk in!

img_6311

Ziet dit er niet heerlijk uit?!

Hoe stel je een chocolade letter samen?

Als eerst moet je je formaat kiezen. Daarna kun je je Fair Trade basischocolade kiezen. Vervolgens heb je keuze uit meer dan 60 ingredienten die je op je chocolade letter kunt toevoegen. Je kunt zelfs een naam of boodschap toevoegen die ze vervolgens op je wikkel printen!

img_6317

Ik ben dol op witte chocolade en daarom heb ik voor een witte letter gekozen. Ook vind ik noten heerlijk en daarom heb ik pinda’s, pindakaas & hazelnootjes toegevoegd. Om eerlijk te zijn had ik de overige opties, fruit/snoep/kruiden/koek etc, niet eens gezien. Dom! Vergeet deze dus niet te bekijken tijdens je bestelling, want hier zitten ook heerlijke ingrediënten tussen!

img_6319

Helaas heeft het bedrijf Chocstar nog geen eigen bezorg Oempa Loempa’s en zijn ze wat betreft bezorging afhankelijk van PostNL. ‘We doen ons uiterste best de choco zo stevig en goed mogelijk te verpakken binnen de brievenbuspostrestricties van de PostNL met o.a. extra bubbeltjesplastic en speciaal ontworpen verpakkingen echter kan het onverhoopt gebeuren dat een postbode iets minder voorzichtig is met het doosje waardoor bij uitzondering de choco gebroken aankomt. ‘

img_6296

Ik vind het idee erg leuk en origineel. Ik raad zeker weten aan om eens een chocolade reep of letter samen te stellen. ‘Een ‘zachte G’ met marshmallows en knettersuiker, een ‘Gooische R’ met hazelnoten en rozijnen en omdat Mama natuurlijk ook in Sinterklaas gelooft mag de ‘M’ met, wat dacht je van bijvoorbeeld, écht goud en chilipeper ook niet ontbreken. Net als die 23 andere letters uit het alfabet. Daarnaast is de #hashtag ook van de partij en zijn de chocolademakers druk bezig met nog meer uitbreiding… Met meer dan 15 miljard (!) mogelijke combinaties wordt het dit jaar dus wel heel makkelijk om een Sinterklaascadeau te vinden dat écht bij iemand past.’

Hou jij ook zo van witte chocolade? Of ben je meer van melk of puur?

Liefs, Sofie

18 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *