, ,

Dé leukste hoesjes op dit moment!

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dòl op het wisselen met telefoonhoesjes. Ieder seizoen weer een ander hoesje is gebruikelijk bij mij. Door de jaren heen heb ik verschillende hoesjes gebruikt dus ik heb inmiddels een goed zicht op wat ik wel en niet fijn vind werken. Zo hou ik bijvoorbeeld van hele simpele hoesjes in plaats van hele drukke hoesjes met felle kleuren. In dit artikel laat ik jullie de leukste hoesjes zien, die ook nog eens heel betaalbaar zijn!

Hoesjes met een print

Voor de liefhebbers van kleuren en printjes verkoopt iphone-cases.nl een erg leuk merk: Richmond & Finch. Er zijn verschillende moderne hoesjes met de leukste printjes. Dit zijn mijn 3 favorieten:

Panterprint, bloemen en dieren zie je op dit moment heel erg veel en zal nog lang niet saai worden. Deze hoesjes zijn daarom top voor de komende tijd! En natuurlijk zijn er nog veel meer leuke printjes beschikbaar, dus neem zeker even een kijkje. Ben je benieuwd naar de producten? Klik op de foto’s om op de productpagina’s uit te komen.

Basic hoesjes

Ik kies zelf het liefste voor een simpel hoesje met een leuk kleurtje. Pastel geel, lichtroze en mintgroen staan op mijn verlanglijstje voor aankomende lente. Ook hiervan zijn weer een boel hoesjes te vinden. Je kunt zelf kijken wat voor soort materiaal jij het prettigst vindt en in welke prijsklasse je wilt kijken.

Stevige hoesjes

Ga jij liever voor een praktisch hoesje? Of zelfs waterdicht? Dan zijn de onderstaande misschien wat voor jou. Dit zijn mijn favorieten, maar er zijn natuurlijk nog genoeg andere opties. Welke vind jij het handigst?

 

Voor ieder wat wils, zoals je kunt zien! Er zijn voor verschillende prijsklassen genoeg hoesjes, dus als je niet zo veel wilt besteden of het juist een belangrijke investering vindt; neem eens een kijkje! Ben jij ook enthousiast en wil je zelf ook zo’n leuk iPhone hoesje kopen? Laat dan vooral weten welke jouw favoriet is in de reacties. Ik ben benieuwd!

Liefs, Sofie

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf

11 antwoorden
  1. Laura
    Laura zegt:

    De hoesjes met print vind ik zelf heel mooi, maar ze passen niet echt bij m’n stijl. Mijn iPhone 7 plus zit nu in een otterbox-case. Al 2x een gebroken scherm gehad (zelfs met screen protector) dus ik steek ‘m nu in een stevige hoes!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *