,

De leukste kledingtrends voor je vriend – najaar 2022

Naast dat ik het heerlijk vind om lekker de stad in te gaan om kleren voor mezelf te kopen, kan ik ook uren online shoppen voor mijn vriend. Hij houdt, net als ik, heel erg van kleding en leuke outfits, en vraagt mij dan ook regelmatig om advies. Ik hou zelf de trends wel redelijk in de gaten, maar kijk ook vooral veel om me heen wat mensen tegenwoordig dragen. Hierdoor heb ik vaak een helder beeld voor ogen van wat de huidige trends zijn en hoe je dit leuk kunt combineren. De afgelopen maanden zie ik heel veel mannen kleding dragen in de stijl casual chic. Aangezien ik hier zelf ook groot fan van ben deel ik vandaag een aantal mooie items met jullie die in deze stijl passen.

Beige of donkerblauwe chino

Ondanks dat ik vind dat spijkerbroeken ook heel mooi kunnen zijn, ben ik de afgelopen tijd groot fan geworden van mooie, goede kwaliteit chino’s. Mijn favoriete kleuren in dit soort broeken zijn beige en donkerblauw, omdat ik dat heel chique vind staan en je het op veel verschillende manieren kan dragen en combineren. Zoals je ook op de bovenstaande foto’s kunt zien staan ze erg leuk met een paar mooie sneakers en een dikke coltrui. Daarnaast kun je het ook wat chiquer maken door er bijvoorbeeld nette schoenen en een blouse op de dragen. Al met al, een broek waar je veel mee kan variëren dus.

Longsleeve shirt

Wat ik zelf altijd super mooi vind bij mijn vriend zijn polo’s. In de zomer op bijvoorbeeld een korte broek vind ik dat hartstikke leuk. Het enige nadeel eraan is dat polo’s natuurlijk veel te koud zijn naarmate het frisser wordt buiten. In het najaar ben ik daarom dol op longsleeve shirts met een kraagje, omdat ze zowel de look van een polo hebben als de warmte van een longsleeve. Ook dit item vind ik weer mooi in het donkerblauw, maar ook in het grijs of zwart is het erg mooi te combineren.

Stevig t-shirt

Het laatste wat altijd goed van pas komt is een stevig, basic t-shirt. Je kunt het namelijk op vrijwel iedere spijkerbroek of pantalon dragen, maar ook onder een sweater blouse kan het voor extra warmte zorgen. Als een t-shirt van slechte kwaliteit is kan dat een nadeel zijn voor de hele outfit. Ik ben daarom groot voorstander van t-shirts van goed, stevig materiaal die ietwat dikker zijn en niet doorschijnen. De kleding die je op alle foto’s hebt kunnen zien zijn van RIJP kleding, en als je deze stijl mooi vindt raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op hun website. Van lange en korte broeken, tot longsleeves en t-shirts, je vindt er verschillende mooie items voor het najaar. Zeker de moeite waard om eens te kijken!

Wat zijn jouw favoriete kleding items in het najaar?

Liefs, Sofie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *