Dé lingerietrends van dit moment – voorjaar 2022

Mooie lingerie is iets waar ik zelf heel erg veel waarde aan hecht. Het liefste draag ik iedere dag een nieuw, matchend setje van goede kwaliteit. Mijn lade ligt daarom ook vol met verschillende soorten ondergoed, variërend in kleur, stijl en patroon. Hoewel ik vooral draag wat ik zelf mooi vind, merk ik dat ik ook erg word beïnvloedt door alle trends die ik online voorbij zie komen op het gebied van lingerie. In dit artikel deel ik daarom dé lingerietrends van dit moment.

Comfort

Iets wat veel vrouwen vaak vergeten, is dat comfortabel ook sexy kan zijn. In 2022 zie je op het gebied van fashion veel trends voorbij komen die vooral heel comfy zijn, en daar ben ik fan van! Als ik aan comfortabele lingerie denk, dan denk ik aan T-shirt bh’s in eenvoudige kleuren. Maar ook BH’s zonder beugel vallen hieronder, en dat is iets wat steeds populairder wordt!

Beugelloze BH’s

Je hebt ze in allerlei soorten en maten, maar de beugelloze BH’s maken naar mijn idee echt hun opkomst de afgelopen jaren. Ik zie ze voorbij komen als heel eenvoudig en sportief, maar ook als heel sexy en modieus. Ik heb het gevoel dat steeds minder mensen die oncomfortabele beugel in hun BH nodig vinden, en daarom worden dit soort BH’s steeds populairder. Ook de trendy bralettes vallen onder deze categorie, waar ik er zelf heel erg veel van heb liggen. Vaak hebben ze een mooie kanten voor- en achterkant waardoor je ze makkelijk draagt onder kleding met een open rug of diepe hals.

Opvallende kleuren

Waar alles een tijdje geleden alleen maar zwart, donkerblauw of beige mocht zijn, zie je nu steeds vaker felle kleuren voorbij komen. En niet alleen op het gebied van fashion, maar júist ook in de lingeriewereld. Van pastelkleuren tot neon, je hebt het allemaal. Persoonlijk vind ik deze trend heel erg leuk, vooral wanneer we richting de lente en zomer gaan. Het geeft je ondergoed een frisse touch, en het wordt vooral een stuk minder saai.

Bijzondere prints

Voorheen droeg ik alleen maar bh’s met een bloemenprint of kant, maar tegenwoordig zie ik steeds vaker bijzondere prints voorbij komen. Een leuke verandering als je het mij vraagt! Zo zie je op de bovenstaande foto’s een bh met geometrische uitstraling, die lijken op lederen strepen, maar ook een bh met een soort vleugel patroon. Dit geeft je lingerie naar mijn mening een hele luxe feeling, in plaats van het gewone kant dat we al zo vaak zien.

Kwaliteit

De laatste trend is eentje waar ik zelf het meeste achter sta. Steeds vaker zie je dat mensen kiezen voor ietwat duurdere, maar kwalitatief goede lingerie. Niet alleen is dat vaak veel mooier, maar het zit ook veel lekkerder en is beter voor je borsten. Ik kies daarom sinds een tijdje vaker voor luxe lingerie in plaats van het goedkope ondergoed, en dat raad ik echt iedereen aan!

Wat vind jij belangrijk als het gaat om lingerie? En welke trends vind jij leuk?

Liefs, Sofie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *