, ,

Qualy Bodhi accessoireboom

Ik laat mijn oorbellen overal slingeren. Ik ben elke ochtend lang op zoek naar dát ene setje oorbellen dat dan ergens in mijn kamer moet liggen, maar waar? Met de Bodhi accessoireboom van Qualy is dit verleden tijd. Hiermee hang ik al mijn sieraden en andere accessoires op één plek.

img_6160

De Bodhi accessoireboom heeft een boel takjes en blaadjes waar ook jij je kettingen, armbanden of oorbellen aan kunt hangen. Het viel me trouwens op dat de blaadjes een soort hartjes vorm hebben, super leuk!

img_6151

De boom staat op een plateau waar je bijvoorbeeld je zonnebrillen, horloges of accessoires kunt neerleggen die niet aan de boom passen. Met de sieraden boom zie je in een oogopslag welke sieraden je in je bezit hebt.

img_6152

Ik vind de sieraden boom niet alleen heel praktisch maar hij staat ook nog super in mijn kamer. Het scheelt enorm veel tijd en ik raak geen sieraden meer kwijt. Verder vind ik het ook heel handig om er mijn haar- elastieken aan te hangen omdat deze ook verdwijnen ‘als sneeuw voor de zon’.

img_6153

De boom is verkrijgbaar in twee leuke kleuren: namelijk groen en zwart. Je koopt de Bodhi accessoireboom online bij Ditverzinjeniet.nl voor 28,95-.

Ik ben ontzettend blij met deze sieraden boom en ik vind het echt een heel leuk product. Kwalitatief is hij ook erg stevig en hij is gemakkelijk in elkaar te zetten.

Zoek jij een mooi accessoire om al je sieraden netjes bij elkaar te houden? Dan zou ik hem zeker bestellen!

Hoe orden jij je sieraden?

Liefs, Sofie

 

13 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *