,

Een mini stofzuiger voor de Star Wars fans!

Vandaag review ik een product van Ditverzinjeniet.nl dat misschien niet helemaal bij de content van Soofblogt.nl past maar waar ik wel nieuwsgierig naar was. Een bureau stofzuiger, ik wist niet dat het bestond. Ik vertel je er graag meer over.

R2D2 als handige mini stofzuiger

Word jij ook zo gek van kruimels op je bureau? De bekende robot R2D2 uit Star Wars zorgt ervoor dat je bureau er spik en span uitziet. De R2D2 mini stofzuiger maakt binnen no-time je bureau kruimelvrij door alles via zijn been op te zuigen. Deze populaire robot uit Star Wars helpt je graag om je bureau helemaal schoon te houden.

USB aansluiting

Het enige wat je naast de stofzuiger nodig hebt is een USB aansluiting waar je de bijgeleverde kabel in kan steken. Zo’n aansluiting zit bijvoorbeeld al in je laptop. Heel gemakkelijk te gebruiken dus.

Hoe werkt hij nou precies?

Onderin de bureau stofzuiger zit een vierkant gat waarmee gezogen wordt. Het vuil belandt in een ander gedeelte van zijn lichaam. Dit gedeelte kun je er erg makkelijk vanaf halen zodra je de kruimeltjes wilt weggooien, erg fijn.

Onderaan de ‘armen’ zitten wieltjes, hierdoor rolt hij makkelijk over je bureau en kun je alle kruimels opzuigen.

Hoe zet je hem aan?

Heel simpel, gewoon aan de bovenkant. Daar zit een blauwe knop waar je op moet klikken. Hier zit trouwens ook het bakje dat je kunt legen als hij vol is.

Prijs & verkrijgbaarheid

Ik vind het een geweldig product om een Star Wars fan cadeau te doen en natuurlijk kun je hem ook voor jezelf kopen als je dat leuk vindt. Het product ziet er erg schattig uit en is perfect om kleine oppervlaktes schoon te maken. Natuurlijk kun je er niet vanuit gaan dat dit kleine bureau stofzuigertje een mega zuigkracht heeft, maar kleine broodkruimels of koekkruimels zuigt hij zeer zeker op.

De Star Wars R2D2 mini stofzuiger is online te koop bij Ditverzinjeniet.nl voor 19,95-.

Wat vind jij van deze mini stofzuiger?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

7 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *