, ,

DOIY Hipcoffee cappuccinomallen

Ben je dol op lekkere koffie die niet alleen goed smaakt, maar er ook leuk uitziet? Ik wel! Persoonlijk hou ik niet zo van gewone koffie maar een latte macchiato of een cappuccino vind ik heerlijk! Met de Hipcoffee cappuccinomallen van Doiy is koffie maken dat er óók mooi uitziet, eenvoudiger dan het lijkt.

img_1977

Ditverzinjeniet.nl

Snel en veilig de leukste cadeaus en gadgets bestellen doe je bij Ditverzinjeniet.nl. Deze webwinkel is zo ontworpen dat je binnen no-time een geschikt cadeau kunt vinden, of het nou voor je moeder, broer of de tante van je buurvrouw is. Je kunt de cadeauvinder gebruiken, een categorie selecteren of gewoon alle producten bekijken.

Ik ontving de DOIY Hipcoffee cappuccinomallen, waarmee je eenvoudig je koffie of cappuccino kan opfleuren. De mallen houd je eenvoudig boven de koffie. Vervolgens kan je de kaneel erop strooien. Als je de mal weghaalt zie je een leuk figuurtje in de cappuccino.

De 3 mallen:

img_1944

img_1939 img_1932

Hoe leuk is dit? Een hartje voor je geliefde, je moeder of je zus, een eland voor je vriendin die dol is op dieren of voor tijdens de feestdagen en een een snor voor je vriend.

foto

Het heeft een handig lipje om aan vast te houden, al vind ik het makkelijker om de mal op de mok te leggen.

Het reinigen:

De cappuccinomallen zijn eenvoudig te reinigen. Zo kan je keer op keer de leukste cappuccino’s voorzetten aan je vrienden. Ik zelf ga er altijd snel met een doekje overheen en dan is het kaneel al weer weg. Een keer in de week leg ik hem in de vaatwasser, zodat hij iets beter gereinigd wordt.

Conclusie:

img_1932

Ik vind het echt een super leuk product, leuk bedacht. Als er gasten op bezoek zijn zet ik altijd een lekker kopje koffie of cappuccino voor ze klaar met een leuk figuurtje en zo ziet het er altijd leuk uit. Ik had gedacht dat er misschien wat kaneel onder de randjes zou komen, maar dat gebeurt gelukkig niet.

Interesse?

Je koopt de Hipcoffee cappuccinomallen online bij Ditverzinjeniet.nl voor 13,95-, maar als ik jou was zou ik snel zijn want hij is nu in de aanbieding voor 9,59-! Klik hier om naar de productpagina te gaan.

♥ Drink jij graag koffie?

Liefs, Sofie

16 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *