Real vs. Fake NYX lipcream

Misschien wist je het al, maar ik ben dól op shoppen bij Aliexpress! Ze verkopen er zulke leuke en goedkope dingen waaronder ook merken zoals NYX. Vandaag ga ik de echte lipcreams van NYX met de neppe lipcreams van Aliexpress vergelijken.

De verpakking

Iets wat mij minder interesseert is de verpakking. Het is leuk als het product een beetje lijkt op de echte, maar als de lettertypes niet helemaal kloppen maakt mij dat niet zo veel uit. Het valt me gelijk op dat op de echte gewoon ‘NYX’ staat, en bij de neppe ‘NUX’. Verder is de tekst hetzelfde en staat er bij ‘NUX’ nog een hartje boven.

De onderkant verschilt wel. Bij de echte staat het nummer met de naam, bij de neppe ’05’ en ‘lipgloss’.

De verpakkingen komen best goed met elkaar overeen, maar de applicator van de neppe is iets kleiner. Dit stoort mij verder niet.

Hierboven zie je dit wat duidelijker. Om eerlijk te zijn vind ik een kleinere applicator juist fijner omdat je op deze manier beter en netter kan werken, vind ik althans.

De kleuren

In de verpakking komen de kleuren best wel overeen. De echte is iets donkerder dan de neppe, maar heel groot lijkt het verschil niet te zijn..

De swatches verschillen helaas wel enorm. De echte kleur ( Cannes ) is veel rozer en roder dan de neppe, van Aliexpress. De neppe is meer nude en lijkt echter niet op de kleur Cannes. Nu vind ik de kleur van de neppe zeker niet lelijk, maar als je de kleur Cannes verwacht is dit wel een beetje jammer.

De prijs

De echte NYX Soft matte lipcream kost ongeveer 7,30- terwijl ik voor de neppe maar 95 cent heb betaald. Ik ben erg tevreden over beide lipcreams en de lipcream van Aliexpress heeft me, ondanks de kleur, positief verrast. Over de echte lipcream heb ik een artikel geschreven, dus als je die wilt lezen, klik dan hier.

♥  Zou jij make-up op Aliexpress bestellen?

Liefs, Sofie

11 antwoorden
  1. Anouk
    Anouk zegt:

    Ik heb al vaker makeup op aliexpress besteld! alleen vind ik het dan veel minder speciaal, ik koop persoonlijk liever de echte versie! Handige Review en de kleur Cannes is zo mooi! ❤️

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *