Ik vind het erg leuk om winacties te houden en veel van jullie vragen dan ook of jullie extra lootjes kunnen verdienen. Hieronder zie je standaard stappen die je kunt volgen voor extra lootjes. Per stap, 1 lootje. Ik werk via een online systeem waar ik jullie namen zal invullen, zodra je bijv. 3 extra lootjes hebt verdiend, zal ik jou naam 3 keer extra invullen.

De stappen:

– Reageer onder vorige artikelen op mijn blog

– Meld je aan voor mijn nieuwsbrief of abonneer je op mijn blog

– Like mijn Facebook pagina

– Like & reageer op mijn Instagram pagina

– Tag vriendinnen onder mijn Instagram foto’s

Stappen winactie in samenwerking met bedrijf:

– Like de Facebook pagina van het bedrijf waarmee de winactie is opgezet

– Volg de Instagram pagina van het bedrijf waarmee de winactie is opgezet

De pagina’s staan aangegeven in het artikel