Favoriete kledingitems voor het najaar 2022

De herfst is officieel begonnen en dat merk ik aan alles. Het weer is plots omgeslagen van heerlijke, zonnige dagen, naar grijze, regenachtige dagen. Mensen dragen weer warme jassen en de eerste truien zijn al uit de kast getrokken. Ook de paraplu neem ik nu regelmatig mee als ik de deur uit ga. De herfst heeft naar mijn mening gelukkig wel een groot voordeel, en dat is dat je weer super fijne, cozy outfits kunt aantrekken. Van leuke laarsjes, tot mooie jassen en warme vesten, ik ben er helemaal weg van. In dit artikel deel ik daarom mijn favoriete kledingitems voor aankomend najaar!

Lange trenchcoats

Een item wat natuurlijk ieder jaar heel erg populair is, niet alleen bij mezelf maar ook bij veel anderen, is de lange trenchcoat. Ik ben zelf vooral fan van de warme, herfstachtige kleuren zoals beige en bruin, maar ook zwart vind ik erg mooi. Ik vind het heerlijk als de jas tot over je knieën valt, en het fijnste vind ik nog als er een ceintuur bij zit waarmee je de jas kunt dicht maken. In combinatie met een grote, warme sjaal en dikke handschoenen ben je helemaal klaar voor de herfst!

Hoge cowboylaarzen

Dit is een trend die vorig jaar al rustig kwam opduiken, maar vooral afgelopen zomer waren ze hipper dan ooit. De cowboylaarzen in de meest felle kleuren. Op vrijwel ieder festival zag je ze langslopen, en ik geef de meiden helemaal gelijk. Ook in de herfst zijn deze stoere laarzen super leuk te combineren onder bijvoorbeeld een mooie jurk of een wijde broek. Ik zelf zou ze in de herfst in het bruin of zwart dragen, maar eigenlijk kunnen deze laarzen in iedere kleur stijlvol gecombineerd worden.

Gekleurde mutsen

Ik denk dat dit toch wel een van mijn favoriete items is uit het lijstje: een heerlijke zachte, gekleurde muts. Ik vind niets zo fijn als op de fiets stappen met een muts die mijn oren en voorhoofd heerlijk warm houdt. En waarom zou je deze in het zwart kopen, als ze ook in allemaal leuke kleurtjes beschikbaar zijn? De mutsen op bovenstaande foto’s zijn van het merk Ganni. Dit merk heb ik sinds kort ontdekt en verkoopt niet alleen leuke mutsen, maar ook allerlei andere mooie items. Denk hierbij aan de bruine cowboylaarzen die ik eerder noemde, of een leuke jas met panterprint. Zeker de moeite waard om online een kijkje te nemen!

Pantalons

Het laatste item wat ik standaard in mijn kast heb in de herfst zijn mooie pantalon broeken. Deze broeken heb ik echt in álle kleuren en zijn super leuk te combineren. Ik draag ze nu vaker met een dikke trui of een mooie blazer met coltruitje eronder. Je kunt er mooie laarzen onder aan doen of gewoon je comfortabele sneakers. Naar mijn mening kan je met een mooie pantalon broek nooit de plank misslaan, en bovendien zitten ze ook erg fijn.

Ik heb inmiddels helemaal zin gekregen in de herfst en alle leuke outfits die ik kan gaan dragen. Ook ben ik benieuwd geworden naar jullie favoriete herfst fashion items, dus laat dat zeker weten in de reacties!

Liefs, Sofie

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *