Mascara, een onmisbaar make-up product in mijn make-up stash. Ik test vaak verschillende mascara’s en zo heb ik dus ook mijn 3 favoriete mascara’s gevonden. Ik vertel jullie er graag meer over.

Catrice Glam & Doll mascara

De Catrice Glam and Doll mascara heeft een heel fijn plastic borsteltje met korte haren. Dit zorgt voor hele gesepareerde wimpers. De mascara is ontzettend budget; 3,99- en hij is echt fantastisch!

P2 High Impact mascara

Normaal ben ik meer van de dunnere borsteltjes maar deze van P2 is zó fijn! Ondanks dat hij wat dikker is zorgt hij zeker weten voor een XXL resultaat. Hij is o.a verkrijgbaar bij de DM en ook deze is weer lekker budget proof!

Charlotte Tilbury Legendary lashes mascara

Normaal vind ik deze borsteltjes verschrikkelijk, maar op een of andere manier doet deze mascara echt iets goeds met mijn wimpers. Het is een borsteltje met haartjes en loopt van dik, naar dun én weer terug naar dik. Ik heb hele korte wimpers en je ziet ze amper tot niet. Maar deze mascara zorgt ervoor dat je wél ziet dat ik wimpers heb! Hij doet verder niets bijzonders, wat ik wel jammer vind aangezien hij 32,- euro kost.

♥ Wat is jouw favoriete mascara?

Liefs, Sofie