, , ,

Fizz eenhoorn sloffen van Ditverzinjeniet.nl

Fizz eenhoorn sloffen

Ik ben zelf niet zo van de glitters en de eenhoorns, maar ondanks dat ben ik helemaal verliefd op mijn nieuwe Fizz eenhoorn sloffen van Ditverzinjeniet.nl. Ik heb ze de afgelopen tijd gedragen en ik vertel jullie vandaag mijn mening!

Fizz eenhoorn sloffen

Fizz eenhoorn sloffen

Er is geen twijfel over mogelijk: er zijn geen betere pantoffels dan deze Eenhoorn sloffen van Fizz. Eenhoorns zijn magische wezens en doen niks dan goeds voor je voeten. Schop je schoenen na een lange dag op school of werk in de hoek, trek je zweterige sokken uit en voel hoe de zachte pantoffels met hun eenhoornkopjes je voeten omsluiten. Ze zijn in een maat beschikbaar. De sloffen zijn geschikt tot en met maat 41 en hebben een zoollengte van 28 centimeter. Perfect voor koude winteravonden, als je wel wat extra magie kunt gebruiken. Natuurlijk ook heerlijk in de zomer, met je blote voeten omringt door zacht pluche na het douchen.

Fizz eenhoorn sloffenHet eerste wat mij opviel toen ik ze aantrok was dat ze een hele lange zool hebben. 28 centimeter lang. Voor mijn maatje 36 1/2 is dit net iets te groot, dacht ik. Maar tijdens het lopen had ik nergens last van! De sloffen bleven gewoon zitten en mijn voeten verschoven niet.

De uitstraling

Fizz eenhoorn sloffen De sloffen vind ik echt super leuk. Ze zijn mega zacht, ontzettend schattig en alle details maken het af. De buitenkant van de sloffen zijn wit maar het voetbed is licht paars. Dat vind ik erg leuk.

Door de antislipzool blijf je ook nog eens stevig op je voeten staan en glij je niet uit. De eenhoornsloffen zijn gemaakt van 100% polyester en zijn dus geschikt tot en met maat 41.

Fizz eenhoorn sloffen Fizz eenhoorn sloffen

Ik zie zulke eenhoorn sloffen overal voorbij komen maar ik moet toegeven dat ik deze van Ditverzinjeniet.nl een stuk leuker vind. De eenhoorn sloffen hebben een magische uitstraling. De eenhoorn zelf is wit en heeft een bruine, glitter hoorn. Tussen de schattige oren zitten vrolijk gekleurde manen in roze, geel, blauw en paars. De ogen zijn mooi blauw en dat matcht weer leuk bij de manen!

Conclusie Fizz eenhoorn sloffen

Fizz eenhoorn sloffen

Ik heb al vaker producten van Ditverzinjeniet.nl getest en ik ben, zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt, alweer mega enthousiast. Niet alleen omdat de sloffen er fantastisch leuk uit zien, maar ook omdat ze heerlijk zitten, een anti-slipzool hebben, ze lekker zacht zijn en ze maar 12,95- kosten! Wil jij deze sloffen ook hebben? Via deze link kun je ze bestellen. Ik zou het zeker doen!

♥ Wat vinden jullie van mijn nieuwe sloffen?

Liefs, Sofie

Dit product heb ik ontvangen ter review

27 antwoorden
 1. Jeroen
  Jeroen zegt:

  De eenhoorn is toch wel één van de meest magische figuurtjes de laatste tijd (samen met de roze Flamingo). Lijken me inderdaad leuke sloffen voor tijdens de koude winterdagen. Misschien nog wel leuk voor aan de dochter cadeau te doen.

  Beantwoorden
 2. Els
  Els zegt:

  Hoe een simpele eenhoorn zien zo triggerend. Kan jij natuurlijk niet aan doen.
  25 november 2016 stierf de beste vriendin die ik ooit had, kanker vieze ziekte
  zij was een en al eenhoorn…

  kan jij niet aan doen, maar een eenhoorn, is Amber…. Heb ik net wel weer even aan deze fijne meid gedacht. Kan ik dan ook even dankbaar voor zijn natuurlijk! dank je! 3

  sorry

  Beantwoorden
 3. Andrea
  Andrea zegt:

  Unicorn! ? i love them! Als paardenmeisje vind ik ze geweldig en ze zijn zo te zien niet duur! Fijn dat ze met jou maar ook fijn zitten ik heb ook van die mini voetjes ?

  Beantwoorden
 4. Manon
  Manon zegt:

  Oh geweldig dit zeg!!!! Ziet er zo leuk uit. Voor sloffen vind ik ze best duur maar voor zulke leuke en als ze van goede kwaliteit zijn maakt dat niks uit

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *