Outfits, het begint me eigenlijk steeds meer te interesseren! Eerst maakt me het niet veel uit wat ik aanhad, als het maar een beetje bij elkaar paste en lekker zat. Maar ik vind het tegenwoordig wel leuk om het een beetje op elkaar af te stemmen. Ben je benieuwd naar mijn outfit? Lees dan snel verder!

Mijn outfit

outfit

Het eerste onderdeel van mijn outfit bestaat uit een zwart shirtje met een rood Ralph Lauren logo erop. Deze heb ik gekocht bij de designer outlet in Roermond voor 25 euro!

outfit

Als tweede heb ik een nike vest aan in een bordeux rode kleur. Deze heb ik gekocht in London (Camden town) op een marktje. Het is een namaak en hij kostte 20 pond.

outfit

Verder heb ik een grijs/zwarte denim aan met een aantal kleine gaten erin en de onderkant heeft een beetje een gescheurd effect. Ook heeft de broek een soort witte wassing erin, waardoor hij een beetje gevlekt is. Deze broek komt van de primark en kostte (als het goed is!) 17 óf 19 euro!

Daarbij draag ik mijn zwarte Nike air force met een witte zool en een soort slangen patroontje erin. Ik heb ze gekocht bij de zalando met korting voor 50 euro!

outfit

Als laatste heb ik deze ‘ear-candy’ of hoe je dit ook wilt noemen 😉 Gouden bar oorbellen van skullflowershop en zilver diamantjes van de hema! Ook kun je op de eerste foto van dit artikel mijn nagels zien, deze zijn roze met een zilveren diamantje op de ringvinger!

Ik hoop dat jullie dit een leuke blogpost vonden, neem ook zeker een kijkje op mijn instagram account: @xfeedthingsx

♥ Wat is jullie lievelings kledingstuk? en wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs, Anouk

6 antwoorden
  1. meike
    meike zegt:

    Wow, lees dit eigenlijk nu pas, maar wat een leuke kleren, en vooral stoere schoenen! Ook leuk dat je af en toe een gast artikel plaatst Soof, zorgt weer voor wat afwisseling. Blijf zo doorgaan zus! xxx

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *