Vintage, retro, tweedehands, het maakt niet uit hoe je het wil noemen. Kleding die vroeger in was, en nu hier (in2K17) weer terug komt, daar ga ik het over hebben. In bijna alle grote kledingketens kun je inmiddels vintage clothing vinden. Natuurlijk is vintage pas vintage als je het ergens hebt gekocht waar het naar zolder ruikt, en het oud is. Maar ketens als The Sting verkopen het ook, en dat is toch net iets dichterbij.  Ook ik heb een aantal vintage items in mijn kledingkast hangen, en die ga ik vandaag aan jullie laten zien. Kijk je mee?

Als eerste heb ik dit ‘doorknooprokje’ van Anti Blue, gekocht bij The Sting. Na een beetje research te hebben gedaan (*kuch kuch* bedankt Google) naar dit rokje ben ik er toch niet helemaal uit welke tijd deze komt. In ieder geval, hij is wel heel erg leuk, denk je niet?

Een maandje geleden ging ik shoppen in Groningen (fav shoppingstad) en kwam deze Vans tegen. Vans vind ik sowieso al heel erg gaaf, maar classic Vans zijn wel het toppunt! Deze schoenen zijn makkelijk te combineren en passen vrijwel overal bij.

70’s disco drive! Ook dit shirtje heb ik gekocht bij The Sting, van het merk Melting Stockholm. Eerst kende ik dat merk helemaal niet, maar inmiddels is dit niet het enige dat ik in mijn kledingkast heb van Melting Stockholm, haha.

Euhm tja, hier besloot mijn kat Louis mee te doen aan de fotoshoot, haha. Dit spijkerjack combineert mooi met de classic Vans en een zwarte jeans. Zelf vind ik hem heel erg gaaf (Louis ook geloof ik), wat vind jij ervan?

Next on the list, deze schoentjes van Gabor. Eigenlijk hoor je dit te kopen in een vaag, stoffig winkeltje ergens in the middle of nowhere (dan is t pas echt vintage), maar dat is jammer genoeg zij ze daar niet gekocht, maar gewoon bij Rinsma. Toch staan ze heel leuk bij bijvoorbeeld een rokje.

En dan, als laatste, een trui van Miss America. Hier draag ik meestal een spijkerblouseje onder, dat maakt het net iets meer af.

♥ Heb jij vintage kleding?

Liefs, Luna

www.loveblueskies.jimdo.com