De gekste wenkbrauw trends uit 2017!

2017 is zonder twijfels het jaar van de wenkbrauwen. Natuurlijk was vorig jaar de Insta Brow in, maar dit jaar ben ik er een aantal hele gekke trends tegen gekomen. Vandaag deel ik ze met jullie!

Veren wenkbrauw

De look werd als eerste gepost door visagist en influencer Stella Sironen als grap, maar de manier waarop ze haar wenkbrauwen had ‘bewerkt’ ging al snel viral. Deze trend werd gelijk overgenomen door bloggers en Instagrammers en na een dag stond mijn hele Instagram pagina er vol mee.

Golvende wenkbrauw

Deze trend bestaat volgens mij niet eens zo lang, maar sinds een week zie ik hem bij iedereen voorbij komen: De golvende wenkbrauw. Dat zijn wenkbrauwen die eruitzien als kleine golfjes. Vrouwen kammen hun wenkbrauwen in golfjes en plakken ze vast met speciale lijm. Of ze tekenen de golfjes erop met een make-up potlood. In de video van Bibi zag ik dat het nog moeilijker was dan het eruit ziet. Stiekem wil ik het graag eens proberen, maar ik denk niet dat het gaat lukken.

Draken wenkbrauw

Deze zie ik wat minder vaak voorbij komen, maar dat komt waarschijnlijk omdat de golvende wenkbrauw nogal overheersend is op mijn Instagram. De trendsetter van deze wenkbrauw is de 23-jarige @harlibi, een MUA uit Oregon. Het begon als een grapje van de makeup-artieste die zich voor deze gekke trend liet inspireren door de #featherbrows van Stella Sironen. Ik zou er zelf nooit mee rondlopen, maar het lijkt mij ontzettend leuk om eens te proberen. Ik neem aan dat je hier hele volle wenkbrauwen voor nodig hebt, maar die heb ik helaas niet.

Gouden wenkbrauw

Of we deze wenkbrauw echt een trend kunnen noemen weet ik niet, maar vooral op de catwalk komt deze vaak voorbij. Make-up artist Pat McGrath is druk bezig geweest tijdens Paris Fashion Week waar de show van Dior zich afspeelde. Deze wenkbrauwen krijg je namelijk niet zomaar. Eerst worden de wenkbrauwen gebleekt en daarna worden ze goud gemaakt. Ik vind ze zelf erg mooi, maar ook alleen voor op de catwalk.

♥ Wat vind jij van deze trends?

Liefs, Sofie

27 antwoorden
 1. Sandra
  Sandra zegt:

  Ik word fysiek misselijk van deze foto’s. En helaas komen ze overal voorbij… haha… Ik snap ook echt niet waarom. Blijkbaar zijn er geen andere dingen meer om te bedenken…:)

  Beantwoorden
 2. Lotte
  Lotte zegt:

  Ik hou ontzettend veel van make-up maar dit gaat me toch te ver haha. De golvende en gevlochten brows zijn meestal toch wel photoshop ipv dat ze het met make-up hebben gedaan maar toch :p

  Beantwoorden
 3. Meike
  Meike zegt:

  Wat een grappige trends! Ik zou ze zelf nooit dragen, maar het is heel leuk om een keer te proberen. Zelf heb ik de veren trend ook geprobeerd. Erg grappig!

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *