, , ,

Gepersonaliseerde cadeaus!

Originele cadeautjes bedenken voor verjaardagen vind ik altijd erg moeilijk. Laatst schreef ik al een artikel met vaderdag cadeautips en vandaag ga ik nog een aantal andere cadeautips delen voor verschillende gelegenheden. 

1. Verjaardag

Voor kleine kindjes vind ik het zelf een heel leuk idee om een knuffeltje te personaliseren met een leuke foto. Door een leuk ontwerp te maken voor het shirtje van de knuffel, wordt de knuffel echt speciaal en persoonlijk. Zo heb ik mijn geboorte knuffel ook nog altijd bewaard en die zal ik dan ook nooit wegdoen. Het is ook leuk  om hem toe te voegen aan een kraampakket!

De ovenwant en het kookschort zijn natuurlijk leuk voor de kookliefhebbers. Of het nu een mannelijke of vrouwelijke kok is, zo’n cadeau doet het altijd goed. De ovenwant en het schort kan je zelf personaliseren met een leuke afbeelding of een mooie quote.

Als laatste een cadeau dat altijd in de smaak valt; een wijnfles. Deze kun je personaliseren door een mooie foto op het etiket te laten drukken. Ook leuk als je ergens uitgenodigd wordt om te komen eten of voor een speciale gebeurtenis (huwelijk, afscheid van een collega enz.)

2. Geboorte

Bij zoiets bijzonders als een geboorte vind ik het het allerleukste om een origineel cadeautje te geven. Speelgoed of kleding wordt al snel gegeven maar dat vind ik persoonlijk niet zo bijzonder. Zo hoorde ik laatst dat iemand bij een geboorte altijd een badjas, met de naam van het kindje erop gedrukt, cadeau gaf. Dat vind ik zelf echt een ontzettend leuk idee maar je kunt natuurlijk ook een shirtje of slabbetje laten bedrukken met een foto of een leuke rammelaar kopen. En ben je helemaal enthousiast en is er niemand in je kennissenkring zwanger dan zijn deze items ook leuk om zelf te kopen voor je eigen kind. Zoek je nog een geheel kraampakket? Dan kun je deze hier bekijken.

3. Afscheid

Zoek jij een leuk cadeautje voor jouw meester of juf? Dan zijn hier nog 4 ideeën. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke tekst op een mok drukken, of een notitieboekje laten personaliseren. Ook kun je een tegeltje laten maken met een leuke foto van je klas. Wil je een uitgebreider cadeautje geven? Dan kun je ook een afscheidspakket maken. Dit pakket bestaat uit een mok, muismat en een wijnfles, welke geleverd worden in een leuke cadeautas! Voeg je leukste (klassen)foto toe aan het ontwerp en laat jouw juf/ meester zien hoezeer jullie haar/ hem waarderen!

4. Vaderdag

Binnenkort is het al vaderdag. Zoek je nog een leuk cadeautje voor vaderdag? Dan is dit artikel wellicht ook nog interessant voor jou. Ik deel hierin namelijk mijn favoriete cadeautips voor vaderdag.

Welk cadeautje is jullie favoriet? En wat vinden jullie leuk om te geven met verjaardagen, geboortes of een andere gelegenheid? Laat het zeker even weten in de reacties!

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat betaalde content

 

17 antwoorden
  1. Tania
    Tania zegt:

    Ik vind gepersonaliseerde dingen heel leuk. Vorig jaar toen mijn papa 60 werd had ik een truitje voor mijn zoontje laten maken met hip hip hoera opa 60 op als verrassing

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *