,

Kwasten hoeven echt niet duur te zijn hoor!

Goedkope kwasten

Kwalitatief goede kwasten vind ik echt een must, maar deze zijn vaak erg duur. Soms kosten kwasten wel 30 euro en dat vind ik echt belachelijk! In dit artikel vertel ik jullie waar ik mijn kwalitatief goede, goedkope kwasten koop.

Om te beginnen wil ik even duidelijk maken..

..dat duurdere kwasten vaak wel ontzettend goed zijn en het ook geen kwaad kan om te investeren in goede kwasten. Met slechte kwaliteit kwasten krijg je vaak vlekken en gaat het blenden vaak mis. Maar in dit artikel wil ik duidelijk maken dat veel goedkope kwasten ook van goede kwaliteit zijn en dus geen vlekken creëren en wel kunnen blenden. Wil jij veel investeren in goede kwasten? Dan zeg ik doen! Maar wil je geld besparen terwijl je ook kwasten van goede kwaliteit koopt? Lees dan even verder.

Waar komen mijn goedkope kwasten vandaan?

Goedkope kwasten

Aliexpress

Bijna al mijn kwasten komen van Aliexpress. Eerder schreef ik al een artikel waarin ik 8 kwasten testte van Aliexpress waar ik maar 1,80- voor heb betaald. Echt geen geld natuurlijk! Toen ik deze bestelde wist ik niet wat ik moest verwachten, maar tot mijn verbazing waren ze fantastisch! Sinds dien bestel ik al mijn kwasten op Aliexpress. Een ontzettend groot aanbod kwasten en allemaal voor een hele kleine prijs. Echt een aanrader om hier eens op te kijken. Ben je bang dat Aliexpress niet betrouwbaar is? Lees dan even dit artikel om mijn ervaringen te lezen.

ELF

De kwasten van Eyes Lips Face zijn ontzettend goed en ontzettend goedkoop. De prijzen variëren tussen ongeveer 1,50- en 8,-. Er zijn twee lijnen. Studio en Essentieel. De studiolijn heeft kwasten van ongeveer 4 tot 8 euro en de lijn genaamd Essentieel heeft kwasten vanaf 1,50! Beide lijnen vind ik erg fijn en raad ik je zeker aan. Via hun webshop kun je ze bestellen!

Goedkope kwasten

Hema

Hema is zeker niet te missen in mijn lijstje. Een paar jaar geleden kocht ik mijn kwasten altijd bij Hema. De kwasten met de witte kleur vind ik nog steeds fantastisch. Super zacht en heel erg fijn! De prijzen liggen wel iets hoger, nog steeds ontzettend laag in vergelijking met andere merken, maar ze zijn kwalitatief ook weer iets beter. Als je voor het eerst kwasten gaat kopen kun je bij Hema een goede basis set kopen. Daarbij kun je ze natuurlijk ook gewoon kopen als aanvulling bij je andere kwasten. De Hema kwasten zijn te koop in de winkel en online!

Voor de vegan fans: er zijn sinds kort maar liefst 22 vegan kwasten te koop bij Hema!

Etos en Kruidvat

Etos heeft een tijdje geleden hun make-up collectie uitgebreid en veranderd. Over de kwasten hoorde ik ontzettend veel goede dingen dus ik besloot om ze zelf ook eens te testen. Alle kwasten hebben synthetische haren maar zijn wel heel erg zacht en kwalitatief goed. Naast Etos verkoopt Kruidvat ook een aantal goede kwasten. Hier variëren de prijzen tussen 3 en 7 euro. Ook deze zijn erg fijn en blijven lang goed. De kwasten van Etos bekijk je hier en van Kruidvat bestel je hier.

Goedkope kwasten

Dus, kwasten hoeven echt niet duur te zijn! Ik hoop dat jullie nu een beetje een idee hebben over goedkope kwasten en dat jullie weten waar jullie ze kunnen kopen als jullie ze nodig hebben.

♥ Wat vinden jullie fijner? dure of goedkope kwasten?

Liefs, Sofie

Stockphoto: Pexels

 

22 antwoorden
 1. cindy
  cindy zegt:

  Ik koop er bij de bodyshop gekocht omdat deze dierenvrij zijn maar goed dat ik lees dat er bij de Hema ook nu vegan zijn! Dat schilt toch een aardige duit!

  Beantwoorden
 2. Bianca Schrijft
  Bianca Schrijft zegt:

  Ooit heb ik een keer een set cadeau gekregen van Douglas na een orderfout. Deze set was volgens mij wel prijzig en ik ben er blij mee. Als ik een set zou kopen, dan betaal ik echt niet meer dan 10 euro, dus er zijn zo te zien genoeg goedkope opties.

  Beantwoorden
 3. Laura
  Laura zegt:

  Mijn collectie is wel ongeveer hetzelfde! Mijn meeste kwasten komen van eBay, dan heb ik er twee van Etos, eentje van Kruidvat, eentje van Hema en eentje van Mac (mn enige dure kwast). Met zo’n 20% kortingsactie van tijdje terug op mac, ben ik gezwicht voor de welbekende Mac 217. Hij is serieus wel heel fijn! Maar met eBay kwasten lukt ook prima.

  Beantwoorden
 4. Elles
  Elles zegt:

  Helemaal mee eens! Zelf heb ik ook kwasten van AliExpress en ik heb daar ook totaal niks op aan te merken. Gebruik ze nog elke dag met plezier.
  Liefs,
  Elles

  Beantwoorden
 5. Beautyasmylife
  Beautyasmylife zegt:

  Ah super fijne artikel! Ik. Vroeg me het al namelijk heel lang af. Zelf heb ik 2 Hema kwasten die idd heel goed zijn.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *