, ,

Hoe kom ik tot rust? Met de Invotis Vibrerende massagespin!

Mijn blog met school combineren levert vaak veel stress op. In het weekend vind ik het dan ook heerlijk om even tot rust te komen. Dat doe ik met de Invotis massagespin, die ik vandaag voor jullie review.

Invotis Vibrerende massagespin

Soms wil je gewoon even relaxen. Zonder partner, zonder kinderen, zonder zeurende kat die wil eten. Kruip op de bank of in bed met de Vibrerende hoofdmassage van Invotis. Deze hoofdmassage spin kriebelt niet alleen je hoofdhuid, maar vibreert ook nog. Op deze manier voel je de trillingen nog beter.

Ik heb al eerder een massagespin geprobeerd maar kwalitatief was die niet zo goed. De poten bogen al snel waardoor hij het niet meer deed en ook niet meer fijn was in gebruik. Ik was daarom erg benieuwd naar de massagespin van Invotis. Ik wilde weten of deze ook zou buigen en natuurlijk hoe het trillende effect zou zijn.

De massage spin zet je aan door het zwarte knopje in te drukken onderaan het handvat. Het eerste wat mij op viel was dat het handvat meer trilt dan de poten. Eerst dacht ik dat ik dat vervelend zou zitten, maar gelukkig was dat niet het geval. De poten trillen ook, maar niet zo erg dat je hele hoofd ervan begint te trillen. Ik vind de trillende massagespin prettiger dan de massagespin die ik eerder gebruikte maar niet trilde.

Hoe werkt het?

De head massager zet je op je kruin en druk je vervolgens naar beneden. Hierdoor worden drukpunten en zenuwuiteinden in je nek, schedel en slapen gemasseerd. De twaalf pinnetjes met flexibele bolletjes voelen zacht aan en beschadigen je hoofdhuid niet. Zo krijg je een ultiem ontspannen, uitgerust gevoel.

Batterijen

Er moet één batterij in, die niet is inbegrepen. Wel kun je deze online kopen op Ditverzinjeniet.nl via deze link. Eerst was het me niet duidelijk op welke manier je hem erin moest doen; met de + of met de – beneden. Maar na het beide geprobeerd te hebben wist ik dat hij bij één kant aan ging.

De Invotis vibrerende massagespin vind ik ontzettend handig en fijn in gebruik. Ik gebruik hem ieder weekend om even heerlijk tot rust te komen. Hij kost 8,95- maar is momenteel in de aanbieding voor 7,95-. Hij is online verkrijgbaar bij Ditverzinjeniet.nl en is te koop via deze link.

♥ Wat vind jij van dit product?

Liefs, Sofie

Dit product heb ik ontvangen

18 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *