, ,

Mijn nieuwe iPhone hoesje van Hoesjesdirect.nl!

hoesjesdirect.nl

Ik had al een lange tijd het zelfde hoesje om mijn telefoon. Ik vond hem niet mooi, maar hij beschermde mijn telefoon wel ontzettend goed. Laatst besloot ik om op zoek te gaan naar een hoesje dat beschermt, maar dat ook nog eens mooi is. Toen kwam ik uit bij Hoesjesdirect.nl. Ik zag dat ze hele mooie hoesjes verkopen en toen ik het zwarte marmeren hoesje zag was ik verkocht. Deze review ik in dit artikel.

Hoesjesdirect.nl

Hoesjesdirect.nl kende ik nog niet, maar ik zag op hun site dat ze een groot assortiment hebben. Ik ging meteen kijken naar de iPhone hoesjes aangezien ik zelf de Iphone 5s heb. Wat mij op viel was dat ze voor iedere iPhone wel hoesjes hebben. Ben je op zoek naar iPhone 8 hoesjes of iPhone X hoesjes? Zelfs dan kun je bij Hoesjesdirect terecht. Vaak komen de hoesjes voor nieuwe telefoons pas later in het assortiment, maar Hoesjesdirect verkoopt ze nu al.

Marmer Softcase Hoesje Zwart

Ik mocht een hoesje uitzoeken en dat vond ik echt ontzettend leuk. Dit hoesje had ik al een tijdje in gedachte omdat ik hem heel gaaf vind. Marmeren print vind ik altijd heel mooi, dus toen ik de zwarte variant tegen kwam was ik helemaal verliefd. Ik ontving het hoesje dezelfde dag nog dat het verzonden was. Dat vind ik echt hele goede levering. Daarbij kwam het aan in goed verpakkingsmateriaal, waardoor het hoesje niet beschadigd is geraakt.

Het hoesje vind ik ontzettend mooi, maar daarnaast beschermt hij mijn telefoon ook erg goed. Hij is niet zo dik, waardoor ik een beetje bang was dat hij niet beschermend zou zijn. Maar die zorgen waren al snel weg. Hij past heel mooi om mijn telefoon en de randjes zijn volledig bedekt.

Ik heb vaak het probleem met telefoon hoesjes dat mijn lader er niet in past. Ik moet dan eerst mijn hoesje er af halen en hem dan opladen. Zodra hij 100% is moet ik mijn hoesje er weer opnieuw om doen. Dat vind ik altijd ontzettend vervelend. Gelukkig heb ik daar helemaal geen last meer van bij dit hoesje. De lader past er perfect in waardoor ik mijn hoesje gewoon kan laten zitten. Dit voorkomt ook weer beschadigingen aan mijn telefoon. Want zoals je ziet, zodra ik mijn hoesje er steeds om en af moet doen raakt mijn telefoon beschadigd en wordt hij vies en lelijk. Dat gebeurt nu gelukkig niet meer!

Ik heb gekozen voor een Softcase hoesje omdat deze het langste mooi blijven bij mij. Bij Hardcase hoesjes heb ik vaak het probleem dat stukjes afbreken of beschadigd raken. Daarbij kan deze ook nooit breken en heb ik hier dus langer plezier van.

Conclusie hoesje en Hoesjesdirect

hoesjesdirect.nl

Ik ben heel blij met mijn nieuwe hoesje en ik ben ook zeer tevreden over Hoesjesdirect.nl. Vooral de levering was top. Hij was snel binnen en hij was goed verpakt. Het hoesje is mooi, beschermend en ik heb geen problemen meer met mijn oplader. Het assortiment is heel groot. Als jij nog een oude telefoon hebt of juist de iPhone 8 of iPhone X kan je bij Hoesjesdirect terecht. Het hoesje dat ik heb kost 9,95- en gaat erg lang mee omdat het een Softcase hoesje is van goede kwaliteit.

♥ Wat vind jij van dit hoesje?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat een product die ik heb ontvangen

18 antwoorden
 1. Meike
  Meike zegt:

  Wauw, wat een mooi hoesje zeg! Ik heb al eens gekeken op hun site en ze hebben ook hoesjes voor mijn telefoon. Ik ga eens kijken welke ze allemaal hebben. Die van jou is ook erg gaaf!

  Beantwoorden
 2. priscilla
  priscilla zegt:

  Wat een prachtig hoesje. Ik heb zelf iets soortgelijks besteld op aliexpress, maar ik gebruik zelf eigenlijk altijd een hoesje met een klepje. Mijn telefoon is laatst kapot gevallen en durf nu eigenlijk geen ander hoesje meer te gebruiken haha.

  Beantwoorden
 3. tessa
  tessa zegt:

  Het hoesje wat ik heb is nog goed, maar ik hoop binnenkort een nieuw model telefoon te krijgen dus dan moet er weer een nieuw hoesje komen. Fijn dat dit je goed bevalt, dank je voor de tip!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *