Heb je vaak last van een gespannen nek? Of komt het wel eens voor dat je je verdraaid en een spiertje verrekt? Dan is de Nek kruik van Invotis een handig product voor jou. Deze kruik is gedeeltelijk rond, zodat je hem makkelijk om je nek kan leggen. Zo kunnen je spieren lekker ontspannen.

De kruik heeft een hele brede koker om het hete water in te gieten. Het is vrij dik, dus je voelt de hitte er niet doorheen als je hem vast houd. Wel raad ik je voor de zekerheid aan om hem net iets lager vast te pakken, voor het geval dat het water er misschien naast valt.

De kruik heeft vrij dikke randen die mij persoonlijk niet storen. Wel heb ik geprobeerd om hem over een handdoek heen te leggen in plaats van rechtstreeks op mijn nek, zodat het minder hard en heet is. Ik vond dit heel prettig werken en ik raad je dat ook zeker aan.

De nekkruik werkt eigenlijk hetzelfde als een gewone kruik, alleen is deze gevormd naar je nek. Het is ontzettend comfortabel, maar het ondersteunt ook nog eens je nek en hoofd. Naast dat het fijn is als je last hebt van een gespannen nek is het ook nog eens heerlijk als je gewoon wilt relaxen.

Het is heel belangrijk om van te voren de gebruiksaanwijzing te lezen, daarin staat hele belangrijke informatie!

Ik vind de Invotis Nek kruik ontzettend handig en ik ga hem zeker weten vaak gebruiken. Ik vind het echt heel goed bedacht en ik raad hem zeker aan. Je kunt hem online bestellen op Ditverzinjeniet.nl voor 14,95-, en hij is momenteel zelfs in de aanbieding voor maar 9,95-!

♥ Zijn jullie bekend bij de shop Ditverzinjeniet.nl?

Liefs, Sofie

12 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *