Wat staat er op mijn kerst wish-list?

Het is weer bijna tijd voor mijn favoriete tijd van het jaar, kerstmis! Hierbij horen natuurlijk ook een kerstboom en cadeautjes. Gek genoeg wist ik dit jaar niet snel een wishlist op te stellen. Ik heb er lang over na gedacht, en voor de mensen die ook niet snel op leuke ideetjes komen, is hier mijn kerst wish-list 2016.

1. Een portemonnee

Ik kreeg twee jaar geleden van mijn zus een mooie portemonnee, maar het is weer tijd voor een nieuwe. Ik wil dit keer graag een zwarte, in plaats van een met een kleurtje. Ik zelf vind een portemonnee wel een persoonlijk cadeau, want iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak, maar de kerstman weet denk ik wel wat ik wil :).

2. Pennen, notitieboekjes, gummen, washitape etc.

Ik snap dat sommige mensen dit niet de leukste cadeautjes vinden om te geven of te krijgen, maar ik vind het super! Bij de Hema verkopen ze super leuke pennen en boekjes en ik vind het heerlijk om hier mijn notities in te schrijven of mijn toetsen in te plannen.

3. Make-up

Make-up is altijd goed onder de kerstboom, bij mij althans. In dit artikel zie je 5 producten die ik nog graag zou willen testen, misschien dat er ook iets voor jou tussen zit?

4. Mascha’s boek(en)!

Ik heb happy life van Mascha Feoktistova nooit gelezen, maar nu happy love life te koop is wil ik ze het liefst allebei! Ik denk toch dat mijn voorkeur gaat naar happy love life als ik moest kiezen, maar happy life lijkt mij ook heel leuk.

5. Badjas

Ik draag al een tijd een rode badjas met zwarte stippen. Misschien wel grappig, maar een beetje kinderlijk. Ik wil nu graag een nieuwe, witte of grijze badjas, hopelijk vind de kerstman de juiste voor mij! 🙂

♥ Wat vraag jij aan de kerstman?

Liefs, Sofie

17 antwoorden
  1. Beautyasmylife
    Beautyasmylife zegt:

    Ik heb Happy Love Live ook op mijn wishlist gezet! Ik ben der ook heel erg benieuwd naar. Maar wat is ook al weer een beurs?? Super leuke artikel

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *