Je werknemers op een leuke manier belonen kan via Kerstpakkettenplaza!

Kerspakkettenplaza

Aan het einde van het jaar is het altijd leuk om je werknemers in het zonnetje te zetten met een verrassend kerstpakket. Het is niet alleen een leuk bedankje, het bevordert ook de werksfeer. Je kunt uiteraard kiezen voor een standaard cadeaubon en dat is natuurlijk ook heel leuk, maar een origineel kerstpakket vind ik persoonlijk veel leuker. Vandaag vertel ik meer over de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.

Een pakketje ontvangen vind ik altijd erg leuk. Als je dan ook nog eens niet weet wat er in zit, is het natuurlijk een enorme verrassing. En ik ben dol op verrassingen. Toen mijn zus vorig jaar een kerstpakket kreeg, hielp ik haar natuurlijk met uitpakken. We vonden het toen ontzettend leuk om te krijgen en te openen. Doordat we dit gezamenlijk deden, werd de avond nog gezelliger.  Er zaten heel veel leuke dingen in die we nog steeds iedere dag gebruiken. Natuurlijk zitten er ook altijd dingen in die je niet meteen zelf zou kopen maar die wel leuk zijn om te ontvangen.

Kerspakkettenplaza

Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakkettenplaza.nl is de grootste online-leverancier van luxe en originele kerstpakketten. Bij deze shop heb je het grootste en beste overzicht van Nederland. Via hun site is het heel eenvoudig om een vrijblijvende offerte voor het door jou gewenste kerstpakket aan te vragen.

Wat ik erg fijn vind aan Kerstpakkettenplaza is dat je met je aankoop automatisch en gratis een Goed doel steunt; het Goede doelen kerstpakket. Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het Goede doel van jouw keuze. Je kunt hierbij een keuze maken uit de Goede doelen op deze site, maar het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen Goede doel te kiezen. Je kunt kiezen uit doelen zoals Save the Children, Het Nederlands Rode Kruis & KWF kankerbestrijding. Juist met kerst denken velen aan anderen en dan vooral aan mensen die minder goed bedeeld zijn of die het zwaar hebben. Op deze manier geeft het geven van dit kerstpakket je twee keer een goed gevoel.

Verschillende kerstpakketten

Met een kerstpakket zit je eigenlijk altijd goed. Ze zijn erg gevarieerd waardoor je voor ieder wat wils kunt vinden. Op Kerstpakkettenplaza worden 8 verschillende kerstpakketten verkocht. Van food- en drankpakketten tot traditionele- en wellnesspakketten. Daarbij kun je ook op prijs selecteren.

Bij Kerstpakkettenplaza verkopen ze al kerstpakketten vanaf een aantal van 5 stuks en vanaf 5 euro tot 55 euro. Zo kunnen niet alleen grote bedrijven met een enorm budget en heel veel werknemers bestellingen plaatsen, maar kunnen ook kleinere bedrijven met een minder groot budget hun werknemers op een leuke manier bedanken en belonen. Dat vind ik zelf echt een groot pluspunt.

Kerspakkettenplaza

Ik ben helemaal enthousiast over Kerstpakkettenplaza.nl en ik heb nu al zin in Kerstmis. Om gezellig met de familie samen te zijn en pakketjes uit te pakken. Een kerstpakket maakt zo’n avond helemaal af. Ik zou het heel leuk vinden als meerdere bedrijven hun werknemers verrassen en belonen met zo’n leuk en origineel pakket. Aangezien ze een heel erg uitgebreid assortiment hebben en de prijzen al beginnen vanaf 5 euro is er voor ieder bedrijf en budget wel een leuk pakket te vinden. Ben je zelf nog op zoek naar een plek waar je je kerstpakketten kunt bestellen? Dan raad ik het zeker aan om eens een kijkje te nemen op Kerstpakkettenplaza.

♥ Heb jij zelf ook al eens een kerstpakket gekregen? Of bestel jij ze voor je eigen werknemers?

Liefs, Sofie

 

21 antwoorden
 1. Wanda
  Wanda zegt:

  Tot een paar jaar geleden kregen we inderdaad altijd van dit soort pakketten maar helaas viel dat niet bij iedereen in de smaak. De laatste twee jaar krijgen we dan ook een boodschappenpakket van de Jumbo. Heel bruikbaar en ook erg leuk maar zo’n pakket met ‘cadeautjes’ vind ik ook wel wat hebben hoor!

  Beantwoorden
 2. Merel
  Merel zegt:

  Leuk artikel!
  Vind kerstpakketten toch altijd leuk om te krijgen. Echt een cadeautje. Al krijg ik tegenwoordig niets meer, nu ik niet meer voor een baas werk. Maar gelukkig mijn vriend wel, kan ik er toch een beetje van genieten 🙂

  Beantwoorden
 3. Rosita
  Rosita zegt:

  Ik heb in het verleden wel eens een kerstpakket gehad op een stageplek. Maar ik werk nu niet, dus ik krijg niks. Mijn vriend krijgt trouwens wel elk jaar een leuk uitgebreid kerstpakket.

  Beantwoorden
 4. Eva
  Eva zegt:

  Ik heb nog nooit een kerstpakket gehad, natuurlijk omdat ik nog nooit een baantje heb gehad waarbij dat van toepassing is. Mijn baantje op de camping is namelijk tot eind oktober en daarvoor heb ik bij familie gewerkt 😉

  Beantwoorden
 5. Wendy
  Wendy zegt:

  Ik vind kerstpakketten altijd zo leuk! Vorig jaar kreeg ik een saaie cadeaubon (alleen te besteden bij de winkel waar ik werkte). Op dit moment heb ik geen betaalde baan, dus ik ben bang dat ik komende kerst geen pakket ga krijgen.
  Als ik ooit zelf een bedrijf heb met werknemer, ga ik zeker te weten kerstpakketten uitdelen!

  Beantwoorden
 6. TessaC
  TessaC zegt:

  De tijd komt inderdaad weer aan, al wil ik eigenlijk de zomer nog even vasthouden. Maar wel een gezellige tijd en een kerstpakket vind ik altijd erg feestelijk. Ik hoop nog een baan te vinden, dus wie weet krijg ik er dan ook een 😉

  Beantwoorden
 7. Meike
  Meike zegt:

  Ik vind kerstpakketten zelf ook veel leuker om te krijgen en om te geven. Wat fijn dat ze al vanaf 5 stuks verkopen. Ik zal deze site even noteren.

  Beantwoorden
 8. Roger
  Roger zegt:

  Leuk artikel! Wij krijgen op ons werk een kleine eindejaarsbonus. Ook handig, maar het is natuurlijk veel leuker om een (goedgevuld) kerstpakket uit te pakken.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *