, ,

Kikkerland Spiegel powerbank

Kikkerland Spiegel powerbank

Een powerbank is altijd handig. Voor op reis, een lange bus rit of als er geen stopcontact in de buurt is. Maar hoe handig is het, als je een powerbank hebt die ook nog eens als spiegeltje dient! Ik vertel jullie vandaag mijn ervaring met de Kikkerland Spiegel powerbank.

Kikkerland Spiegel powerbank

Kikkerland Spiegel powerbank

Met de Kikkerland Spiegel powerbank heb je niet alleen extra energie voor je smartphone, maar ook een handige make-up spiegel altijd bij de hand.

Deze handzame gadget is een onmisbare accessoire die elke vrouw in haar handtas zou moeten hebben. De spiegel powerbank zorgt ervoor dat jij er stralend uitziet én je smartphone optimaal functioneert. Een geniale combinatie. Het elegante ontwerp maakt het spiegeltje tot een echte fashion gadget. Handig voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven aan je vriendin, moeder of zus.

Ik vind het zelf echt een top idee. Ik heb nu gewoon altijd een spiegeltje in mijn tas waarmee ik ook nog eens mijn telefoon kan opladen. Het duurt 3 uur tot dat de powerbank volledig is opgeladen. De Spiegel powerbank heeft een capaciteit van 2000 mAh, waarmee je je smartphone één keer volledig kunt opladen. De LED-lampjes geven aan hoeveel power de accu nog heeft.

Kikkerland Spiegel powerbank Bij de powerbank krijg je natuurlijk ook een kabel. Bij deze powerbank zit een micro-USB kabel om de accu op te laden. Aan de zijkant van de powerbank zitten twee aansluitingen, waar deze kabel en jouw oplader in kan.

Kikkerland Spiegel powerbank

De powerbank vind ik niet alleen erg handig, maar ook nog eens mooi. Het spiegeltje is eenvoudig, maar heeft een hele moderne en stijlvolle uitstraling. Dankzij het compacte formaat en lichte gewicht van maar 90 gram neem je de Kikkerland Spiegel powerbank overal mee naar toe.

Kikkerland Spiegel powerbank

En dit is dus hoe het werkt. Eerst laad je de Kikkerland Spiegel powerbank op door middel van het bijgeleverde kabeltje. Vervolgens is hij na 3 uur opgeladen, wat je kan bijhouden door te kijken naar de LED-lampjes, en kun je je telefoon één keer volledig opladen.

Ik vind het echt een hele handige gadget. Het is multifunctioneel, mooi & stijlvol en prettig om mee te nemen. Daarbij kost hij 15,95- wat ik een prima prijs vind voor een spiegel én powerbank. Het kabeltje zit er dus bij en hij is geschikt voor alle telefoons en tablets. De Kikkerland Spiegel powerbank is hier te koop.

♥ Wat vinden jullie van deze powerbank?

Liefs, Sofie

Dit product heb ik ontvangen

36 antwoorden
 1. Laura
  Laura zegt:

  Leuk idee met die spiegel erin zo! Powerbanken zijn sowieso erg handig, ik heb er ook eentje. Alleen vind k het wel fijner als ie wat meer vermogen heeft dan 2000mAh. Kan je er vaker mee doen. Deze lijkt me ook wat groot voor in m’n handtas, maar misschien lijkt dat maar zo.

  Beantwoorden
 2. Heleen
  Heleen zegt:

  Super handig! Ik heb alleen een USBC kabeltjes in plaats van een normale USB en die is helaas nog niet zo mainstream. Maar dit is wel een heel handige combi! ♥

  Beantwoorden
 3. Jasmijn
  Jasmijn zegt:

  Ik reis veel dus het is belangrijk dat ik altijd zo’n powerbank bij mij heb. Nu heb ik een grote maar deze lijkt mij juist heel praktisch omdat hij lekker licht is en er zit ook best veel vermogen in. Goeie tip!

  Beantwoorden
 4. Fleur
  Fleur zegt:

  Wat handig dat je hem ook als spiegel kunt gebruiken. Ik ga de deur ook niet meer uit zonder powerbank. Niets is zo vervelend om een lege telefoon te hebben

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *