KIKO Take it all beauty kit

Ik weet zeker dat ik niet de enige ben met dit probleem; een veel te vol toilettasje als je gaat logeren of als je op vakantie gaat. En dan heb ik het niet over tandenborstels en elastiekjes, maar over make-up. Je probeert je daily stash al te beperken tot de alleen hele belangrijke producten, waar je echt echt niet zonder kan, maar meestal eindig je dan nog met 31 producten. Was er nou maar zoiets als een Take it all beauty kit…

Deze beauty kit van Kiko heeft een leuk paars ritsje, wat goed matcht met het blauwe tasje zelf. Ik vind dat het palette erg mooi en compact is vormgegeven.

In het palette zitten drie ogenschaduws, een bronzer, een blush, een oogpotlood, een kwastje en een sponsapplicator.

Er zitten drie matte oogschaduws in het palette. De lichte kleur kan een mooie basis vormen en de donkere kleuren kan je makkelijk opbouwen tot een smokey eye. De bronzer is erg mooi en warm en de blush heeft een prachtige, oudroze kleur. In de onderste twee poeders zit het Kiko logo verwerkt, wat ik heel leuk en origineel bedacht vind.

De donkere kleuren geven een mooie kleur af en zijn goed gepigmenteerd. De witte kleur lijkt amper poeder af te geven, een beetje jammer. De witte kleur kun je gebruiken als basis, en met de donkere kleuren kun je richting de smokey eye gaan.

 

Alle poeders zijn matte, behalve de blush. Er zit een lichte shimer in, waardoor het niet nodig is om highlighter aan te brengen of mee te nemen. De bronzer is vrij warm, maar geeft geen oranje gloed, waardoor je hem kan gebruiken als bronzer en als contourpoeder.

 

 

Ook zit er een klein oogpotloodje in. Deze brengt zacht en smeuig aan, wat het gebruik van het potloodje makkelijk maakt. Hij blijft goed zitten, zelfs zonder ogenschaduw basis.

 

De kwastjes gebruik ik zelf niet zo vaak. De linkse kwast heeft vrij zachte haartjes, wat ik erg fijn vind. Wel vind ik beide kwastjes wat klein. Voor thuis gebruik ik liever mijn eigen kwasten, maar voor op reis is het handig.

Ben jij bekend bij het merk Kiko?

Liefs, Sofie

20 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *