, ,

Kruidvat Oil & Rescue lijn met unieke technologie!

Over het algemeen ben ik vrij makkelijk qua haarverzorging. Ik heb geen specifieke voorkeur voor bepaalde producten. Vandaag test ik voor jullie de Kruidvat Oil & Rescue lijn.

Oil & Rescue

oil & rescue

Kruidvat introduceert nieuwe haarverzorgingsproducten voorzien van een drievoudige formule speciaal ontwikkeld voor een specifieke treatment. De unieke ‘Ion’-technologie in alle producten voorkomt pluizig haar en zorgt voor een mooie, langdurige glans.

De shampoo

oil & rescue

Van deze shampoo heb je maar een klein beetje nodig. Eerst masseer je het in op nat haar en daarna spoel je het uit. Na het gebruik van shampoo heb ik vaak nog droog en pluizig haar. Bij deze shampoo heb ik dit probleem gelukkig niet. Het is een hele fijne shampoo die er voor zorgt dat mijn haar langer schoon blijft dan met een andere shampoo. De shampoo schuimt lekker,  maakt mijn haar goed schoon en laat mijn haar heel luchtig en zacht aanvoelen.  Als ik wil dat mijn punten ook lekker zacht zijn gebruik ik de crèmespoeling. Mijn haar ruikt de hele dag nog naar de lekkere geur van de shampoo.

De Crèmespoeling

oil & rescue

Na het wassen van mijn haar met een shampoo vind ik het soms nog lekker om het daarna nog eventjes te verzorgen met een crèmespoeling. De crèmespoeling zorgt ervoor dat mijn haar nog gladder is dan met alleen de shampoo en dat vind ik erg fijn. Ik laat de crèmespoeling een paar minuten intrekken en daarna spoel ik het uit. Ik smeer het meestal alleen in mijn punten zodat mijn haar minder snel vet wordt. Mijn punten zijn na gebruik van dit product lekker zacht, goed kambaar en niet meer droog. De crèmespoeling is trouwens erg dik wat ik persoonlijk super fijn vind. Ook van dit product heb je maar een klein beetje nodig.

Het haarmasker

Af en toe gebruik ik ook een haarmasker. Tijdens een zonvakantie, als ik veel in het water zwem, en in de winter merk ik dat mijn haar een extra boost kan gebruiken.  Ik gebruik het na de crèmespoeling en soms in plaats van de crèmespoeling. Dit haarmasker bevalt mij erg goed. Na het gebruik van dit masker blijft mijn haar tot wel 3 dagen zacht en ruikt mijn haar ontzettend lekker.

De producten vind ik erg fijn en ze zorgen inderdaad voor een langdurige glans. Daarbij maken ze mijn haar lekker zacht en blijft mijn haar ook langer schoon. Ik ben erg tevreden!

De Kruidvat haarverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en via www.kruidvat.nl. De shampoo, de crèmespoeling en het haarmasker kosten 1,79-.

♥ Hoe verzorg jij je haar?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

10 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] schreef ik al over de nieuwe haarlijn van Kruidvat waar ik erg tevreden over was en vandaag wil ik de nieuwe Kruidvat sea salt spray gaan […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *