, ,

Nieuwe Kruidvat sea salt spray!

sea salt spray

Eerder schreef ik al over de nieuwe haarlijn van Kruidvat waar ik erg tevreden over was en vandaag wil ik de nieuwe Kruidvat sea salt spray gaan testen.

Sea salt spray

Creëer een messy beach look met de nieuwe Kruidvat Effex Sea Salt Spray. Met dit styling product geef je het haar een warrige textuur met een luchtig volume en een stug effect alsof je zo van het strand komt.

Luchtig volume & warrig effect. Ik vind dat altijd ontzettend moeilijk om te creëren met mijn sluike haren. Het lukt mij gewoon niet om het mooi in model te krijgen. Daarom leek de Effex Sea Salt spray mij erg handig om mijn haar stugger te maken zodat ik daarna mijn haar in model kan brengen.

Ik heb nog nooit echt sea salt spray gebruikt dus ik vond het best moeilijk om iets van mijn haar te maken. Na een beetje research kwam ik erachter dat je het beste resultaat krijgt zodra je het op vochtig haar sprayt en het dan aan de lucht laat opdrogen. Vervolgens ga je er nog even met je handen er doorheen en klaar!

De verpakking vind ik erg leuk. Fel blauw, met groene en paarse details. Kruidvat heeft hem Beach Please! genoemd, wat ik erg leuk vind.

De geur vind ik erg lekker. Het heeft een zoete geur die je ook nog ruikt in je haar. Ik denk dat het wel een geur is waar je van moet houden, aangezien hij zo zoet is, maar ik ben er echt dol op. Je haar ruikt na gebruik alsof je het net hebt gewassen, altijd fijn natuurlijk!

Ingrediënten & inhoud

Het product bevat 150 ml waar je 2,99- voor betaald. Dat is een ontzettend goede prijs vind ik, aangezien je lang met zo’n spray doet. Als ik naar de ingrediënten kijk zie ik verder niets geks. Ik moet zeggen dat ik geen expert ben ik al die namen, maar ik ben al lang blij dat aqua het eerste ingredient is.

Het resultaat

     sea salt spray

Links is zonder de sea salt spray, rechts is met de sea salt spray.

Conclusie

sea salt spray

Ik moet zeggen dat ik niet zo goed weet wat ik van het resultaat vind. Ik vond het vrij moeilijk om er iets van te maken aangezien ik niet zo goed wist wat ik me bij zo’n beach look moest voorstellen. Toch is dit wat ik ervan heb kunnen maken. Het heeft inderdaad een warrige structuur gekregen, maar ik vind het niet zozeer mooier dan mijn natuurlijke haar. Als jij van jezelf al wat voller en dikker haar hebt, denk ik dat dit product veel mooier resultaat geeft. Het product zelf werkt prima en het doet wat het belooft.

De Kruidvat haarverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en via www.kruidvat.nl. De Kruidvat sea salt spray kost 2,99-. 

♥ Wat vind jij van het effect?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Follow
Volg mijn blog op Bloglovin

9 antwoorden
 1. Diti
  Diti zegt:

  Ik gebruik dit product al 2jaar, geweldig voor slap haar… Maar nu is mijn flesje leeg ik en wilde ik een nieuw flesje wilde kopen is het Produkt uit het assortiment gehaald… En zo is het met heel veel Produkten bij het kruitvat en ook de Hema… Jammer dat ze nu weer een klant missen.

  Beantwoorden
 2. Meike
  Meike zegt:

  Ik heb al eens eerder een zeezout spray gebruikt maar die beviel me niet zo goed. Ik heb net zoals jij heel stijl haar en die spray deed niet zo veel. Maar nu ik dit lees wil ik deze van de Kruidvat wel proberen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *