Een tijdje terug had ik een bestelling geplaatst op Aliexpress. Een site waar ik vaak kwasten, haarelastieken, telefoonhoesjes of hebbedingetjes koop. Voor nog geen 1,80- bestelde ik deze hele kwasten set en ik vertel jullie er graag meer over.

img_5924

Ik ga beginnen met de kleinste kwast. Deze kwast is echt mini en is perfect om een kleurtje onder mijn V-hoek aan te brengen. Ook zou je hem kunnen gebruiken om highlighter aan te brengen in je binnenste ooghoek. Het kwastje is vrij stevig en pakt het product erg goed op.

img_5929

De tweede kwast is een eyeliner kwast. Deze kwast is, net als de eerste, vrij stevig. Ik kan er een mooie, dunne & strakke lijn mee maken en ook een wing is mogelijk.

img_5932

Een vrij dunne & platte kwast. Aan het begin wist ik niet zo goed wat ik ermee moest maar later vond ik hem toch handig om losse glitter mee aan te brengen op mijn ooglid. Het is een kwast waar je best wat mee kunt.

img_5935

Deze kwast lijkt wel een beetje op de vorige, alleen dan iets groter en breeder. Deze kwast vind ik erg handig voor highlighter onder mijn wenkbrauw, maar ook om een kleur aan te brengen in het buitenste punt van mijn ooglid.

img_5937

Deze platte kwast is handig voor alles. Het is een hele stevige kwast en daarom neemt het ook veel product op. Van een kleur op het bewegend ooglid naar een highlighter op het wenkbrauw bot, ik gebruik deze fantastische kwast voor van alles!

img_5943

Er zitten 3 blending kwasten in deze set, maar toch zijn ze alle 3 een beetje verschillend. Dit is de meest kleine en ronde van de 3. Omdat deze kwast niet ontzettend fluffy is kun je de kleur mooi aanbrengen in je crease.

img_5945

Deze kwast gebruik ik om die kleur dan weer te vervagen, zodat het er wat natuurlijker uitziet. Deze kwast is mega fluffy, zacht & erg fijn in gebruik.

img_5946

Ik vind dit een vreemde kwast. Hij heeft een beetje een misvormde vorm en is zó fluffy dat hij er bijna geen product op komt. Blenden doet hij dan wel weer goed, al is het soms een beetje minder netjes omdat hij zo groot is.

img_5963

Over het algemeen ben ik erg tevreden over deze kwasten. Ze zijn mooi, kwalitatief heel goed, stevig, ze nemen ( bijna ) allemaal het product goed op en het mooiste, deze gehele set kost maar 1,80-!

Heb jij al eens iets bestelt bij Aliexpress? zo ja, wat?

Liefs, Sofie