, , ,

Mijn nieuwe zonnebril van Lana’s sieraden

Lana's Sieraden

Naast dat zonnebrillen heel handig zijn zodra de zon schijnt vind ik het ook vaak een mooi item. Ik ben daarom altijd op zoek naar een mooie zonnebril. Nu ik hem eindelijk heb gevonden bij Lana’s Sieraden laat ik hem aan jullie zien.

Lana’s Sieraden

Lana's Sieraden

Voordat ik begin met de review wil ik jullie eerst wat vertellen over Lana’s Sieraden. Lana’s Sieraden is een webshop waar je trendy sieraden en accessoires kunt kopen tegen een betaalbare prijs. Elke maand zoeken ze sieraden en accessoires uit met een hoog musthave gehalte en zorgen ze dat die een betaalbare prijs krijgen. Erg fijn natuurlijk, want van een mooie musthave tegen een mooie prijs wordt ieder meisje blij!

Ze halen veel inspiratie uit verschillende modebladen en blogs en ze hebben zelfs hun eigen blog! Hier vind je inspiratie outfits, DIY-tips, samenwerkingen met bloggers en nog veel meer leuks!

De zonnebril van Lana’s Sieraden

zonnebrillen van Lana's sieraden

De zonnebril die ik zocht moest mooi, chique en subtiel zijn. Niet te veel kleurtjes of printjes en ook niet te groot. Toen vond ik de perfecte zonnebril. De zonnebril die ik mooi vind komt van Lana’s sieraden. Ik vind het belangrijk dat een zonnebril niet al te duur is. Daarom was ik blij toen ik de zonnebrillen van Lana’s sieraden aan het bekijken was.

De ronde zonnebril is een klassieker en past bij elke look! Deze zonnebril met rond montuur heeft zwarte glazen en goudkleurige frames. Ook verkrijgbaar in andere frames en glazen. Het is de perfecte zonnebril om mee te nemen op vakantie, naar een festival of naar het terras!

De details

zonnebrillen van Lana's sieraden

zonnebrillen van Lana's sieraden

zonnebrillen van Lana's sieraden

De details in deze zonnebril vind ik super mooi. Het stangetje tussen de glazen steekt een beetje uit en er zit een mooi printje in gedrukt. Dit vind ik erg leuk. Ook vind ik het erg mooi dat de pootjes zo dun zijn en de achterkanten van de pootjes doorzichtig zijn. De achterkanten zijn van prettig materiaal waardoor de bril prettig zit. Ook zitten de neus pads prettig, terwijl ik hier normaal heel gauw last van heb. Al deze kleine dingen maken het toch erg mooi en comfortabel. Deze mooie zonnebril van Lana’s Sieraden voldoet aan mijn eisen en ik ben er ontzettend blij mee.

De kleuren zonnebrillen van Lana's sieraden

De goudkleurige frames vind ik erg mooi. Ik hou van de kleur goud en daarom was ik blij dat deze variant er is. De zwarte glazen vind ik hier mooi bij passen. Tot nu toe heb ik vrijwel alleen maar zonnebrillen gehad met bruine glazen, dus ik vind het leuk dat ik nu eens iets anders heb. En om eerlijk te zijn vind ik dit zelfs leuker!

Mijn conclusie en verkrijgbaarheid

Lana's Sieraden

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe zonnebril van Lana’s Sieraden. Hij is mooi en kwalitatief goed. Deze zonnebril kost, net als een aantal andere soorten, maar 14,95-. Dus ben jij ook op zoek naar goedkope zonnebrillen? Kijk dan zeker eens op Lanassieraden.nl want dat raad ik je zeker aan! Over de verzending van de zonnebril ben ik ook erg tevreden. Het kwam binnen een paar dagen aan in een smal doosje en het was allemaal goed verpakt. Heel fijn!

♥ Wat vind jij van mijn nieuwe zonnebril?

Liefs, Sofie

Dit product heb ik ontvangen ter review

24 antwoorden
 1. Fleur
  Fleur zegt:

  In de zomer ga ik de deur niet uit zonder zonnebril. Omdat ik hem nog wel eens kwijt ben, heb ik er graag een paar op verschillende plekken liggen. Met deze prijs is dat zeer haalbaar

  Beantwoorden
 2. Liset
  Liset zegt:

  Nu ben ik wel heel erg benieuwd hoe hij je staat! Heb je daar ook een foto van? :). Zelf heb ik ook wat items van Lana’s sieraden, een paar leuke kettingen die ik graag draag.

  Beantwoorden
 3. floor
  floor zegt:

  Ik ben ook al heel lang opzoek naar een mooie zonnebril. Nu ik deze leuke zonnebril heb gezien, ga ik zeker eens een kijkje nemen op lanassieraden.nl! leuk artikel xx

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *