, ,

Leuke artikelen van mede bloggers

Op het blog van Mariska ( Doormariska.nl ) zag ik een serie genaamd ‘leuke artikelen van mede bloggers’. Ik vond het ontzettend leuk dat ze andere bloggers en artikelen in het zonnetje zette en daarom lijkt het mij leuk om dit zelf ook te doen. In dit artikel deel ik 6 leuke en interessante artikelen van mede bloggers.

Karenz.nl – Bizarre mailtjes die je als blogger krijgt

Ondanks dat dit een serieus onderwerp is, heb ik hier zó hard om moeten lachen! Karen vertelt in dit artikel over bizarre mailtjes die zij als blogger heeft gekregen. Klik hier om hem te lezen. Naast dit artikel heeft Karen een ontzettend leuk en mooi blog. Zeker een tip om even verder te kijken!

Doormariska.nl – Super leuke blog spulletjes bij Hema

artikelen

Mariska schrijft vaker artikelen met blog tips. Dit keer schreef ze over leuke blog spulletjes bij Hema. Klik hier om het artikel te lezen. Ik zelf ben ook altijd dol op spulletjes van de Hema en de USB stick en de planner die Mariska benoemd heb ik zelf ook. Erg leuk!

Doormariska.nl – 6 tips om een goede product review te schrijven

En nog een artikel van Mariska. Zij schrijft over dingen die je mag/moet vermelden in je artikel om een goede product review te schrijven. Erg handig als beautyblogger zijnde! Klik hier om het artikel te lezen.

Lisanneleeft.nl – 113 dingen die je kan doen met washitape

artikelen

Lisanne heeft super veel washitape en vertelt in dit artikel wat je er allemaal mee kan doen. Super handig! Klik hier om het artikel te lezen.

Blogchick – Redenen waarom jouw beautyblog niet groeit

artikelen

Anouk schrijft regelmatig artikelen waarin ze tips deelt met bloggers. Ook dit artikel is ontzettend handig en interessant als beautyblogger zijnde. Klik hier om het artikel te lezen.

Bringinghappiness.nl – 5 simpele DIY-projecten

artikelen

Ik ben dól op DIY’s en volgens mij is Lonneke dat ook. In dit artikel deelt ze 5 simpele en ontzettend leuke DIY-projecten. Klik hier om het artikel te lezen.

Dit waren een aantal artikelen die ik leuk vind om te lezen. Ik lees graag artikelen en ik vind het altijd leuk om nieuwe bloggers te leren kennen.

Heb jij zelf een blog of heb jij ooit een leuk artikel geschreven waarvan je graag wilt dat mensen hem lezen? Laat het dan achter in de reacties, dan kan iedereen hem bekijken! 🙂

♥ Welke artikelen vind jij leuk om te lezen?

Liefs, Sofie

40 antwoorden
 1. Esmee
  Esmee zegt:

  Thanks voor het delen! Leuke artikelen! En ook nog eens een nieuw blog gevonden die superleuk is maar die ik nog niet volgde. Zo kom je nog eens wat leuks tegen 🙂

  Beantwoorden
 2. Blog & Beauty
  Blog & Beauty zegt:

  Wat een leuk idee om bloggers even in het zonnetje te zetten op deze manier. Een aantal ken ik, maar een aantal ook nog niet. En deze zijn zeker de moeite waard, ik ga straks even bij deze bloggers rondkijken.

  Beantwoorden
 3. Kreanimo
  Kreanimo zegt:

  Leuke nieuwe rubriek.
  De bloempotjes heb ik al eens ongeveer zo op een andere blog gezien. Een beetje anders, maar dezelfde stijl.
  Ik ben geen beauty blogger, maar misschien kan ik toch uit de artikelen iets nuttig halen van blogtips. ?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *