, ,

Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor een man! + WINACTIE

Het duurt nog wel een dikke maand, maar het is sneller Kerstmis dan je denkt. Ik moet bekennen dat ik al een beetje begonnen ben met cadeautjes verzamelen. Aan het einde van het jaar vind ik het altijd erg moeilijk om leuke cadeaus te scoren, vooral voor mijn vader. Sommige mensen noteren alle ideeën die ze door het jaar hebben en hebben daardoor altijd hele leuke cadeaus. Ik vergeet dit meestal waardoor het soms erg lastig is om echt iets leuks voor een ander te kopen. Voor mijn moeder en zus kan ik meestal nog wel iets bedenken maar voor mijn vader vind ik dat heel erg lastig. Daarom deel ik, voor de mensen die dit probleem herkennen, een lijstje met ideeën voor ontzettend leuke dingen die je kan geven aan een man!

Uiteraard kun je dit jaar weer gaan voor de standaard mannen cadeaus. Een lekker geurtje, een boxershort, een bierpakket of een boek. Maar het is natuurlijk veel leuker om het dit jaar eens heel anders aan te pakken. Ik deel vandaag 4 ideeën. Daarnaast heb ik ook nog een leuke winactie voor jullie.

1.  Een mooi horloge / mannensieraad

Een sieraad of horloge is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar vaak vinden mannen dit wel erg leuk. Een mooi horloge of een stoer sieraad is altijd een leuk cadeau. Soms kun je deze sieraden ook personaliseren door er een naam in te laten graveren. Dit kun je natuurlijk ook doen om het nèt iets persoonlijker te maken.

2. Een belevenis

Naast dat je een mooi fysiek cadeau kunt geven vind ik het persoonlijk erg leuk om een belevenis te geven. Dat kan zijn een weekendje weg, een keer op een segway rijden door een stad, samen naar de sauna, een gave motor/auto huren, kaartjes voor het bijwonen van een tv programma of een concert of samen naar een bier/ wijnproeverij.

3. Vinyl / lp

Heb je nog ergens een oude platenspeler staan? Haal die dan zeker even van de zolder, want plaatjes draaien is weer helemaal hot. Mijn vader is hier ook een hele grote fan van, dus een mooie lp is altijd een goed cadeau. Tegenwoordig geven veel bands, zangers of zangeressen hun muziek weer uit op een lp, maar je kunt ook een eigen lp laten maken met zijn favoriete muziek. Dat is natuurlijk nòg leuker en persoonlijker om te geven.

4. Een mooi overhemd

Een cadeau dat het altijd goed blijft doen is een mooi overhemd. Niet iedereen vindt kleding leuk om te krijgen, maar met zo’n mooi overhemd is iedere man wel blij. Hemdvoorhem.nl verkoopt ontzettend veel mooie heren overhemden die leuk zijn om te geven. Ze verkopen verschillende merken, waaronder Calvin Klein, Lacoste en Michaelis. Michaelis overhemden vindt mijn vader altijd mooi en ze zitten lekker.

Winactie

Vinden jullie deze overhemden ook zo mooi? Doe dan zeker mee met deze winactie. Ik mag namelijk 1 overhemd cadeau geven aan een van jullie. Wat moet je doen om deel te nemen? Laat in de reacties weten dat je mee doet en laat ook de link/naam achter van het overhemd dat je graag zou willen winnen. De overhemden kun je bekijken op deze pagina. De winactie sluit op 20 november. Dus tijd genoeg om het overhemd cadeau te kunnen geven voor kerst.

Win je dit keer niet? Wees dan niet getreurd! Hemd voor Hem heeft nu een toffe actie voor de Michaelis overhemden: 2 voor €99!

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat betaalde content

36 antwoorden
 1. Anne-Laura
  Anne-Laura zegt:

  Wat een leuke tips! Ik doe mee voor mijn vriend. Calvin Klein Fitted overhemd (Cannes), nacht blauw. Deze zou hem vast fantastisch staan, nu alleen nog maar duimen.

  Beantwoorden
 2. Anneloes
  Anneloes zegt:

  Wat leuk! Een blouse is een origineel cadeau zeg. Ik vind een belevenis ook altijd leuk om cadeau te doen. Een leuke budget tip: hou de facebook ‘publiek gezocht’ eens in de gaten. Daar vragen ze regelmatig om publiek, gratis. Zo hebben mijn vriend en ik de afgelopen maanden al drie uitzendingen bijgewoond voor enkel reiskosten.
  Ik doe graag mee met de winactie, zodat ik mijn vriend kan verblijden. Deze vind ik heel erg mooi:
  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-cannes-antraciet-dusk-patroon-K30K300763-012. Mijn vriend heeft maat 40. 🙂

  Beantwoorden
 3. Stephanie
  Stephanie zegt:

  Wat een goede tips, ik herken het dilemma haha. Ik vind een ervaring meestal het leukst! Maar ik doe ook graag mee met de winactie. Zou hem heel graag voor mijn vader willen winnen (Calvin Klein fitted medium), hij verdient zo’n mooie cadeau echt.

  Beantwoorden
 4. Susan
  Susan zegt:

  Ooh, ik verzin welk jaar weer iets ludieks waarvan hij denkt: hoe komt ze erop. In een overhemd krijg ik ‘m helaas echt niet, alleen op onze bruiloft lukte dat. Leuke winactie wel voor anderen, maken jullie weer meer kans [haha]!

  Beantwoorden
 5. Christina Ruijzendaal
  Christina Ruijzendaal zegt:

  Wat een leuke tips, precies de cadeautjes die Danny ook leuk zou vinden! Voor de winactie wil ik graag meedoen voor zoon Martijn, als student kan hij wel een beetje hulp gebruiken en ik denk dat dit nachtblauwe hemd hem prachtig zal staan!
  (Calvin Klein slimfit overhemd Bari nachtblauw)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *