,

Fizz Lightbox van Ditverzinjeniet.nl

Op een gemiddelde Instagram-feed mag ‘ie niet ontbreken: de Lightbox met 72 symbolen van Fizz. Deze hippe lichtbak heeft drie regels, waarop je woorden kunt vormen met de meegeleverde 72 letters en symbolen. Ik vertel jullie er graag meer over.

De lightbox

lightbox

Op elke regel kun je ongeveer zeven letters kwijt. Genoeg voor een ‘hiep hiep hoera’ tijdens een feestje of ‘home sweet home’ als je thuis komt na een vakantie. Een lichtbak in je huis is helemaal hip en je kunt ze bij elke situatie aanpassen.

lightbox

De LED-verlichting aan de binnenkant heeft natuurlijk wel wat power nodig. Deze lightbox werkt op zes AA-batterijen. Ik zelf heb hem aangezet door middel van een kabeltje. Deze zit er niet bij, maar ik had hem nog. Leuk om als housewarming cadeau te geven aan iemand die net een nieuw huis heeft gekocht.

De kaartjes

lightbox lightbox lightbox

Je koopt de Fizz Lightbox met 72 symbolen online bij Ditverzinjeniet.nl. De symbolen en letters zijn in het zwart geprint op transparante kaartjes en komen goed tot hun recht op de verlichte box.

Mijn mening & verkrijgbaarheid

lightbox

Ik vind de lightbox echt ontzettend leuk. Het staat super leuk in mijn kamer en je kan er de leukste quotes in zetten. Hij is online verkrijgbaar op Ditverzinjeniet.nl en kost 29,95-. Dit product kun je online kopen via deze link.

♥ Wat vind jij van dit product? 

Liefs, Sofie

 

 

11 antwoorden
 1. Floor
  Floor zegt:

  Ah ik wil m echt al lang, maar ik vind nooit echt een passende voor in mijn kamer. Ik ga zeker eens op deze site kijken, super leuk! Xx

  Beantwoorden
 2. Beautyasmylife
  Beautyasmylife zegt:

  Ik wil deze box al zo vaak! Maar helaas is het telkens uitverkocht als ik het wil bestellen?. Maar er komt nog wel een dag dat ik het ga kopen! Super fijn review om te lezen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *