L’oréal Infallible mattifying primer

Ik draag normaal nooit een primer en heb een echte primer ook nog nooit geprobeerd, met uitzondering van de Nivea aftershave balsem, als die meetelt. Ik kocht daarom uit nieuwsgierigheid de L’oréal Infallible mattifying primer en ik vertel jullie er graag meer over.

De primer zit in een hele basic verpakking. Boven en onder zwart en in het midden doorzichtig, je ziet al gelijk dat het een kleurloze primer is. Het is een geen kleine verpakking dus er zit ( neem ik aan ) veel product in.

Het is een matterende primer. Ik denk daarom ook dat deze primer bedoeld is voor mensen met een vette huid of een vette t-zone, zodat deze wordt gematteerd zodra het begint te glimmen.

Zelf heb ik een gemengde huid, maar mijn t-zone ( voorhoofd en kin ) is wel weer erg vet. Daarom breng ik deze primer ook alleen op die plekken aan.

De tube heeft een prettige, kleine opening. Ik heb eens eerder de Nivea men aftershave balsem geprobeerd en deze had een grote opening, waardoor er al vaak te veel uitkwam. Als je dus net als ik de primer op kleine gebieden wilt aanbrengen heb je dus nooit iets over, super handig!

De substantie is heel prettig. Niet te dik, maar ook niet zo vloeibaar als de aftershave balsem, gelukkig maar, want deze gleed als het ware over mijn huid. Ik vind het erg fijn dat het zo snel opdroogt, zo kan ik na het aanbrengen meteen door met derest van mijn make-up.

Ik ben zeer te spreken over deze primer. Hij matteert mijn huid, maar niet zó erg dat het niet meer natuurlijk lijkt, iedereen heeft tenslotte een kleine glans op het gezicht. Het vult gaatjes waardoor je een hele egale huid hebt, dat vind ik echt super! Hij blijft lekker lang zitten en laat je make-up de hele dag op zijn plek liggen.

Voor 13,99- kun je deze primer kopen bij o.a Kruidvat.

♥ Draag jij primer? en waarom wel/niet?

Liefs, Sofie

14 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *