, , ,

Luf Design Flip Vase van Ditverzinjeniet.nl

Luf Design Flip Vase

Ik ben helemaal weg van de shop Ditverzinjeniet.nl. Ik schreef al meerdere reviews over hun producten en vandaag is de Luf Design Flip Vase aan de beurt. Een vaasje dat je elke dag kan verwisselen, ik review het voor jullie!

Luf Design Flip Vase

Luf Design Flip Vase

Met de Flip Vase van Luf Design geef je elke dag een eigen sfeer. Door de handige flip-over maak je van hetzelfde vaasje steeds een nieuwe variant. Kies het design dat past bij de bloemsoort, of wissel dagelijks voor de variatie. Ook een eenvoudig takje met bladeren komt in dit vaasje helemaal tot zijn recht. De naturel tinten van het bruine karton, het witte papier de pentekeningen geven de Flip Vase een natuurlijke uitstraling. Het vaasje is 23 x 12 x 6 centimeter groot en geeft een unieke sfeer aan je woonkamer of werkplek.

Deze ‘vaas’ had ik al vaker gezien op Ditverzinjeniet.nl en ik was er telkens maar naar aan het kijken. Het heeft 3 varianten: Goud, humor en kleur. Ik zelf heb de gouden variant ontvangen en vind deze ook het mooiste. Elk vaasje heeft een gouden detail waar ik dol op ben.

De soorten

Luf Design Flip Vase

Elke bloem is anders en verdient een eigen vaasje. Met de Flip Vase stem je het ontwerp af op de bloem door simpelweg de bladzijde om te slaan. De Flip Vase is leverbaar in drie varianten, die elk zeven verschillende afbeeldingen hebben. De Flip Vase – Goud heeft gedeeltelijke goudkleurige vaasjes. De Humor variant heeft grappige tekeningen van bijvoorbeeld een schilder met zijn palette. De Kleur versie heeft gekleurde vaasjes.

 De Luf Design Flip Vase heeft 7 verschillende afbeeldingen, zodat je elke dag een nieuwe kan kiezen en voor elke bloem een andere vaas kan kiezen. De grootte van deze vaas is perfect. Niet te groot, niet te klein.

Luf Design Flip Vase

Hoe werkt de Luf Design Flip Vase

Luf Design Flip Vase

Luf Design Flip Vase

Via een gaatje in de bladzijde steek je de bloem in het verborgen waterreservoir. Dit reservoir vul je eerst met water en zet je daarna vast onder de twee elastieken. Vervolgens kies je de afbeelding die jij het leukste vind en steek je de bloem in het verborgen waterreservoir. Lekker makkelijk, toch?

Conclusie en verkrijgbaarheid Luf Design Flip Vase

Luf Design Flip Vase   Ik vind het een ontzettend leuk idee. Hij is stevig, het papier is lekker dik en het is een geweldig product om cadeau te doen. De drie varianten zijn allemaal leuk en het heeft een redelijke prijs: 15,95-. Je betaalt in feite 16 euro voor 7 vaasjes. Dat vind ik een prima bedrag.

Zoek je nog een leuk product om cadeau te doen? Dan raad ik je dit product zeker aan. Je bestelt hem online bij Ditverzinjeniet.nl via deze link.

♥ Wat vinden jullie van de Luf Design Flip Vase?

Liefs, Sofie

Dit product heb ik ontvangen ter review

15 antwoorden
  1. Whitley
    Whitley zegt:

    Dit is echt geniaal bedacht! Gewoon 1 product waardoor je meerdere vaasjes hebt, had ik echt nooit op gekomen haha! Ik snap dat je voor de gouden hebt gekozen, de vaasjes zijn namelijk erg leuk 🙂

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *