, ,

Maanlamp van Ditverzinjeniet.nl

Hoe kan je je slaapkamer nou beter verlichten dan met de maan? Nou, met het licht van de bovenstaande Maanlamp. Deze leuke lamp ziet eruit als de maan en is perfect voor op de kinderkamer, je eigen nachtkastje, maar ook voor in de woonkamer. Zo kan je altijd genieten van romantisch maanlicht.

   

De maanlamp lijkt nét een echte maan met grote en kleine kraters. Deze maanlamp is gemaakt van stevig plastic en kwalitatief is hij heel goed. De maan heeft een witte kleur met een soort grijze gloed waardoor hij heel erg realistisch lijkt en zorgt voor een sfeervol lichtje in je kamer.

De maanlamp heeft een diameter van 11 centimeter. Hierdoor neemt hij niet te veel plaats in maar hij geeft wel voldoende licht om bijv. als nachtlampje te dienen.

De lamp heeft een aan- en uit knopje aan de onderkant. Als je hem aanzet verspreidt hij een zacht en warm licht.

 Hij werkt op 3 LR44 batterijen en zelfs die zijn inbegrepen, super fijn dus!

Ik vind het maanlampje ontzettend leuk bedacht en hij ziet er erg leuk uit. Hij zorgt voor een sfeervol lichtje en hij staat heel leuk in mijn kamer. Ik vind de maanlamp ook een leuk cadeau idee voor iemand die sterrenkunde interessant vindt, voor een kinderkamer met een maanthema of voor iemand die de maan gewoon erg mooi vindt.

Je koopt de Maanlamp online bij Ditverzinjeniet.nl voor 13,95-.

Wat vind jij van deze maanlamp?

Liefs, Sofie

10 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *