MAC Soft and Gentle

Volgens mij heeft iedereen er wel van gehoord of over gelezen; de wel bekende MSF ( Mineralize Skinfinish ) van Mac in de kleur Soft and Gentle, die door velen gebruikt wordt als highlighter. Ik heb hem nu eindelijk in mijn bezit en ik vertel jullie er graag meer over.

Mac Soft and Gentle is een erg populaire highlighter en dat snap ik volkomen! Hij zit in een mooi, zwart doosje dat boven mat en onder glanzend is. Het geeft echt een chic en luxe gevoel.

De poeder heeft een erg mooi patroon. Het heeft allemaal vlekken in verschillende kleuren, al geeft het allemaal wel gewoon één kleur af. Het patroon doet me denken aan een planeet, maar ook aan een soort lucht vol met wolken. In ieder geval echt prachtig!

Soft and Gentle heeft een prachtige champagne kleur. Het bevat veel, maar subtiele glitters. Het pigment is fantastisch en hij glanst perfectop de huid. Ik heb veel blogs afgezocht om erachter te komen wat het nou is, een warme of een koele highlighter. De conclusie is dat er warme, gouden glitters inzitten maar de poeder zelf een koele, zilvere ondertoon heeft.

Ik ben ontzettend positief over deze highlighter. Hij is erg natuurlijk, blijft mooi liggen op de huid en de kleur verrast me elke dag weer. De prijs is helaas niet zo mooi als de poeder zelf, maar ach, deze highlighter is het écht meer dan waard. Voor 31,- euro kun je hem kopen bij o.a Douglas.

♥ Draag jij highlighter? en welke?

Liefs, Sofie

11 antwoorden
  1. Beauty_addict_yara
    Beauty_addict_yara zegt:

    Ohhh ik heb hem ook en hij is echt prachtig! ? Ik heb laatst de Mac Highlighter in Double Gleam gekocht en die is ook heel erg mooi! Ik wissel ze nu elke dag met elkaar af?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *